MALI SAVJET / Mijatović opleo po Viniciusu: 'Ako se ne promijeni, to će ga koštati'

Image
Foto: profimedia

Ponašanje brazilskog napadača često je pod upitnikom, a sada ga je prozvala i legenda Real Madrida

7.3.2024.
19:24
profimedia
VOYO logo

Real Madrid trenutno je glavna vijest na naslovnicama svih portala, a u fokusu je dosta kontroverzna utakmica protiv Leipziga, točnije suđenje brazilskom napadaču Viniciusu Junioru.

Image
ZANIMLJIVA STATISTIKA /

Nitko kao Budimir u ligama petice u zračnim duelima, iza njega kolega iz susjedstva

Image
ZANIMLJIVA STATISTIKA /

Nitko kao Budimir u ligama petice u zračnim duelima, iza njega kolega iz susjedstva

Naime, u 55. minuti utakmice dogodila se sporna situacija. Vinicius je zbog nesportskog ponašanja od talijanskog suca Davide Masse dobio tek žuti, a mnogi su nakon utakmice smatrali da je trebao biti više kažnjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponašanje brazilskog napadača često je pod upitnikom, a sada ga je prozvala i legenda Real Madrida, Predrag Peđa Mijatović.

"Dres Real Madrida ne može podnijeti ovakvu vrstu ponašanja. Na taj način neće biti veliki igrač", započeo je Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mijatović, koji je Kraljevskom klubu osigurao titulu prvaka 1998. godine u Amsterdamu, jasno je naznačio kako mu se takav stav ne sviđa.

"Možda to može napraviti u dresu drugog tima. Savjetujem ga da nađe način da se smiri ili neće postati veliki igrač", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

nekadašnji sportski direktor madridskog kluba pitanje kvalitete Viniciusa uopće ne preispituje, no ako svoje ponašanje ne promijeni to bi ga moglo skupo stajati.

"On je igrač koji pravi razliku i zaslužuje potpuno poštovanje. Igrač je. Ali svi će vam reći da mora promijeniti ponašanje. Vrišti na protivnike i na svoje suigrače. Moraju ga tješiti kao da je dijete. Mora puno toga mijenjati, kako bi napravio radikalnu promjenu. U suprotnom će sve u čemu je dobar u nogometu otići u suprotnom smjeru", objasnio je Mijatović u razgovoru za jedan radio, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko ne razumije njegovo ponašanje, iznenađuje me to s ljudske strane. Da se ova situacija dogodila Realu, svi bismo napali UEFA i govorili razne stvari. Moramo biti objektivni. Taj Viniciusov potez je posljedica frustracije i ne znam je li trebao biti izveden s terena, jer je mogao ostaviti tim s desetoricom"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo