MIHAJLOVIĆ U SUZAMA GOVORIO O BORBI LEUKEMIJOM: / Srpka legenda dočekana ovacijama. 'Četiri teška mjeseca su iza mene'

Image
Foto: Screenshot

Proces oporavka ide prema planu

29.11.2019.
11:32
Screenshot
VOYO logo

Legendarni srpski nogometaš SinišaMihajlović održao je u Bologni iznimno emotivnu konferenciju za novinare. Mihajlović je još jednom odlučio stati pred novinare i otvoreno progovoriti o svojo borbi s leukemijom. Na konferenciji za novinare pojavio u društvu liječnika, a dočekan je velikim pljeskom svojih igrača i novinara.

"Hvala vam svima. A vi momci, trebali biti na terenu i trenirati, ali sve radite da izbjegnete trening", našalio se Mihajlović već na početku, a oglasio se i kapetan Blerim Džemaili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako si nam nedostajao, sretni što si opet s nama. Znamo da nisi sretan zbog naših posljednjih partija, ali pokušat ćemo to popraviti", poručio je kapetan. Riječ je onda opet preuzeo trener Bologne.

"Četiri teška mjeseca su iza mene. Bio sam na Institutu gdje sam imao kemoterapije i svojim jakim karakterom izgurao sam sve to. U tim trenucima potrebna je velika mentalna snaga, koju sam dobivao i od sviju u bolnici. Svi su bili maksimalno posvećeni meni, da nije bilo svih tih ljudi ne bih bio sada ispred vas. Hvala mojoj supruzi Arijani koja ja zajedno sa mnom prolazila kroz taj strašan period", rekao je Siniša na početku obraćanja, a zatim se ponaosob zahvalio svim doktorima, a potom i zaplakao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oprostite, emocije su me obuzele. Oprostite što plačem", rekao je Siniša grcajući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opće stanje pacijenta i njegovi hematološki nalazi su zadovoljavajući", kratko je pak priopćila Bologna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo