Mihajlović: 'Što je, večera vam je malo? Mogu vam dati i pare!'

Dan uoči velikog dvoboja Hrvatske i Srbije pred pred novinare je u Zagrebu stao izbornik Orlova Siniša Mihajlović, koji je sa sobom poveo Branislava Ivanovića i Aleksandra Kolarova.

21.3.2013.
18:33
VOYO logo

"U Zagrebu je lijepo i ugodno. Nadam se da će tako sutra biti i na Maksimiru. Zadnji put sam na Maksimiru bio 1999. i tada sam se dobro osjećao. Sličan osjećaj imam i danas. Nadam se da neće biti rasizma jer zagrebačka publika je dovoljno pametna da ne radi takve stvari", istaknuo je Mihajlović te nadodao kako je svojim igračima zabranio pomisao na bilo kakav incident.

"Ako netko od mojih igrača zaradi nepotreban crveni karton ili se ne bude ponašao sportski, taj više neće zaigrati za Srbiju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miha nije htio otkriti sastav već je sve okrenuo na šalu.

"Svima sam rekao da napišete sastave i da ću onom tko pogodi platiti večeru. Gledam te vaše papire, pogodili tko je izbornik, ali nitko nije momčad koja će igrati. Što je, večera vam je malo? Mogu vam dati i pare."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihajlović je sa sobom ponio neke darove koje je pripremio za izbornika Vatrenih, Igora Štimaca. "Igoru sam donio džem, rakiju i ajvar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo