Mihajlović 'ignorirao' hrvatske novinare

Srpski izbornik Siniša Mihajlović prije konferencije za novinare u kampu srpske reprezentacije nije odgovorio na pitanje hrvatskih novinara.

18.3.2013.
15:25
VOYO logo

Prvi dan priprema nogometne reprezentacije Srbije u kampu nedaleko Stare Pazove počeo je malom predstavom srpskog izbornika Siniše Mihajlović. Dok su pristizali brojni novinari, među njima i hrvatski, prema hotelu kampa gdje je smještena srpska reprezentacija, po blatnjavim stazama unaokolo, unatoč hladno, vjetru, trčao je neki čovjek u trenirci srpske reprezentacije, a na glavi je imao toplu vunenu kapu Intera iz Milana.

Bio je to glavom i bradom izbornik srpske reprezentacije Siniša Mihajlović. Hrvatski novinari su ga pozdravili i priupitali je li hladno. Nije odgovorio, pravio se da nas ne čuje, a kako je u ušima imao slušalice to je lako izveo taj "performance".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dan priprema Mihajlović nije želio razgovarati s novinarima. Tako je nešto kasnije poručio. No, zato smo morali svjedočiti potpisivanju sponzorskih ugovora s "Knjazom Milošom", a nije da nam nije bilo zanimljivo nešto kasnije. Kada je predstavljena knjiga "Čileanci", priča o generaciji nogometaša iz mlade reprezentacije Jugoslavije (ispod 20 godina) koja je 1987. godine bila svjetski prvak u Čileu. Autor knjige je novinara Draga Branković.

"Želio sam sačuvati uspomenu na tu generaciju nogometaša, uživao sam raditi tu knjigu, većina igrača te generacije je iz Hrvatske, pa i sam izbornik Jozić. sa svima njima sam razgovarao i iz zaborava trgao detalje tog trijumfa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Srpskog nogometnog saveza Tomislav Karadžić kaže:

"U Zagrebu imamo večeru s predsjednikom hrvatskog Saveza, Davorom Šukerom, članom te čuvene generacije iz Čilea. Očekujemo da se knjiga predstavi i u Zagrebu", veli prvi čovjek srpskog nogometa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo