Petarda / 'Metla' na Anfieldu: Liverpool pregazio Huddersfield i popeo se na vrh Premier lige

Image
Foto: AP images

City ima utakmicu manje, a ona je gostovanje kod Burnleya kojeg bi Guardiolina momčad po svakoj logici ovog svijeta trebala otpuhati

26.4.2019.
23:00
AP images
VOYO logo

Počela je utakmica Liverpoola i Huddersfielda kao dvoboj drugoplasirane i posljednjeplasirane moimčadi u engleskoj Premier ligi, a završila kao dvoboj prvoplasirane i posljednjeplasirane.

Momčad Jurgena Kloppa rutinski je na svom Anfieldu odradila posao te s pet komada u mreži sad već drugoligaša po tko zna koji put pretekla Manchester City na ljestvici.
Klopp se, izgleda, nije divio samo Lovrenovim sposobnostima da govori više svjetskih jezika, već je i našeg reprezentativca uvrstio u momčad od prve minute u utakmici u kojoj je obrana Redsa mogla i "ubiti oko" na travnjaku Anfielda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nade Huddersfielda trajale su otprilike 15 sekundi. Već u prvom izlasku u pritisak na zadnju liniju Liverpool je stigao do šanse za gol koju je iskoristio Naby Keita. Inače, bio je to najbrži gol Liveproola u povijesti.

Domaćini su u nastavku utakmice uputili još tridesetak udaraca prema golu Huddersfielda, a četiri su završila u mreži. Cik-cak su zabijali Mane pa Salah pa Mane pa Salah i sad opet s vrha gledaju prema dolje s 91 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, City ima utakmicu manje, a ona je gostovanje kod Burnleya kojeg bi Guardiolina momčad po svakoj logici ovog svijeta trebala otpuhati. 

Premier League, 36. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool - Huddersfield 5:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo