Zvijezda Arsenala se ispričala zbog nepromišljenog poteza

Mesut Özil nakon teškog poraza kod Manchester Cityja nije pozdravio navijače zbog čega je dobio bukvicu od suigrača Mertesackera, no brzo je shvatio što je učinio te se ispričao.

15.12.2013.
12:14
VOYO logo

Nogometaši Arsenala izgubili su na Etihadu u derbiju 16. kola Premiershipa od Manchester Cityja sa 6:3, ali su uglavnom ipak nakon utakmice krenuli pozdraviti svoje bučne navijače.

Ipak, nisu svi Topnici to učinili. Njemački reprezentativac Mesut Özil je bio jako razočaran igrom svoje momčadi, a lako moguće i vlastitim nastupom. Nakon zadnjeg sučevog zvižduka nije, poput svojih suigrača, krenuo pozdraviti navijače Arsenala. Stoper Arsenala i njegov sunarodnjak Per Mertesacker ljutito je krenuo prema njemu i očitao mu bukvicu zbog toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim je došao kući i ohladio glavu, Özil je shvatio što je učinio te se ispričao putem Facebooka.

//www.youtube.com/embed/28nS6cfxlWc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispričavam se što nisam mislio na navijače na kraju utakmice. Bili ste divni prema meni otkako sam stigao u Arsenal i znam da ste dugo putovali i potrošili novce kako biste nas bodrili na utakmici. Bio sam uznemiren zbog lošeg rezultata. Znam da sam trebao doći pred vas i zapljeskati u znak zahvale. Znam da je to tradicija, bez obzira na pobjedu, remi ili poraz", napisao je njemački reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo