OVO ĆE SE ITEKAKO CITIRATI / Messijeva posljednja izjava ući će u legendu. Argentinski čarobnjak bacio usporedbu o kojoj će se pričati još godinama

Image
Foto: Profimedia

Ovakva konstatacija Messija zapravo i ne bi trebala čuditi previše

12.9.2022.
13:15
Profimedia
VOYO logo

Ne govori često u javnosti, ne vidi ga se često pred kamerama, rijetko daje intervjue i slabo se javlja na društvenim mrežama, ali kada se javi, Lionel Messi obično da vrlo znakovitu izjavu, poput ove posljednje koja će se sigurno citirati u košarkaškim krugovima još godinama.

Naime, jedan od najboljih neameričkih košarkaša svih vremena, Argentinac Manu Ginobili, primljen je proteklog vikenda u Kuću slavnih u Springfieldu. Argentinac je vlasnik četiri NBA naslova sa San Antonio Spusrima, ima i osvojenu Euroligu s Virtusom iz 2001. godine i ima olimpijsko zlato iz Atene 2004. godine i jedan je od najboljih košarkaša svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjava za anale

Ginoboilija su neki mediji proglasili košarkaškim Messijem, ali Messi pak ima potpuno drugačiji, odnosno, suprotan stav. "Ponosan sam što kažu da je Manu košarkaški Messi, ali zapravo bi trebali govoriti da sam ja nogometni Manu", rekao je Messi, čije su riječi prenijeli Spursi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakva konstatacija Messija zapravo i ne bi trebala čuditi previše. Messi je imao tek 15 godina kada je Ginobili vodio košarkaše do srebra na Svjetskom prvenstvu i samo 17 godina kada je Manu osvojio olimpijsko zlato izbacivši čak i Amerikance na putu do finala.

Messi u vitrini ima četiri lige prvaka i sedam Zlatnih lopti (i pregršt ostalih ligaških i kup trofeja), Manu četiri NBA prstena, Euroligu i olimpijsko zlato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo