Play ponuda

MESSIJEVA MRAČNA STRANA KOJU RIJETKO MOŽETE VIDJETI: / Argentinac potpuno poludio - 'Koji vrag hoćeš, ku*vin sine'?

Image
Foto: Profimedia

Sjajnu utakmicu pokvario je vrlo ružan incident, a jedan od glavnih aktera bio je baš Lionel Messi

14.10.2020.
9:24
Profimedia
Play ponuda

Nogometaši Argentine slavili su u 2. kolu južnoameričkih kvalifikacija za SP 2022 kod Bolivije u La Pazu s 2-1 (1-1). Argentincima je to prva pobjeda u gostima kod Bolivije nakon čak 15 godina, a La Paz i nadmorska visina od 3500 metara dosad su uvijek bili nepremostiva prepreka jer su tamo u pravilu gubili utakmice, čak i sa 1-6 prije nekoliko godina.

Izbornik Lionel Scaloni je odlučio doći u Boliviju čak tri dana prije utakmice kako bi se Argentinci aklimatizirali na veliku nadmorsku visinu, a to je urodilo pobjedom Messijeve ekipe. Ipak, nije sve bilo glatko jer su Bolivijci poveli preko napadača Cruzeira Morena Martinsa u 24. minuti, da bi Lautaro Martínez u 45. minuti postigao izjednačujući gol kada ga je domaći branič nespretno napucao loptom, koja se potom odbila u mrežu. Joaquin Correa, igrač Lazija, donio je Argentini pobjedu u 79. minuti udarcem iskosa s desetak metara.

shimmer fallback
shimmer fallback

Messiju pukao film

Međutim, sjajnu utakmicu pokvario je vrlo ružan incident, a jedan od glavnih aktera bio je baš Lionel Messi. Argentinca je cijelu utakmicu s bolivijske klupe provocirao i vrijeđao jedan od članova stožera, Lucas Nava. Messiju se na kraju zbog toga smračilo pred očima i odlučio je prigovoriti Navi, a nakon toga je krenuo žestoki obračun u kojem su pale teške riječi.

"Odje*i, koji ti je vrag ćelavi ku*vin sine", urlao je Messi prema Navi, dok se ovaj pokušavao potući s njime. Srećom pribrani su bili reprezentativci obaju nacija i zaustavili su okršaj na vrijeme.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda