MESSIJEVA MRAČNA STRANA KOJU RIJETKO MOŽETE VIDJETI: / Argentinac potpuno poludio - 'Koji vrag hoćeš, ku*vin sine'?

Image
Foto: Profimedia

Sjajnu utakmicu pokvario je vrlo ružan incident, a jedan od glavnih aktera bio je baš Lionel Messi

14.10.2020.
9:24
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Argentine slavili su u 2. kolu južnoameričkih kvalifikacija za SP 2022 kod Bolivije u La Pazu s 2-1 (1-1). Argentincima je to prva pobjeda u gostima kod Bolivije nakon čak 15 godina, a La Paz i nadmorska visina od 3500 metara dosad su uvijek bili nepremostiva prepreka jer su tamo u pravilu gubili utakmice, čak i sa 1-6 prije nekoliko godina.

Izbornik Lionel Scaloni je odlučio doći u Boliviju čak tri dana prije utakmice kako bi se Argentinci aklimatizirali na veliku nadmorsku visinu, a to je urodilo pobjedom Messijeve ekipe. Ipak, nije sve bilo glatko jer su Bolivijci poveli preko napadača Cruzeira Morena Martinsa u 24. minuti, da bi Lautaro Martínez u 45. minuti postigao izjednačujući gol kada ga je domaći branič nespretno napucao loptom, koja se potom odbila u mrežu. Joaquin Correa, igrač Lazija, donio je Argentini pobjedu u 79. minuti udarcem iskosa s desetak metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Players of Argentina and Bolivia argue at the end of their 2022 FIFA World Cup South American qualifier football match at the Hernando Siles Stadium in La Paz on October 13, 2020, amid the COVID-19 novel coronavirus pandemic.,Image: 562767280, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Messiju pukao film

Međutim, sjajnu utakmicu pokvario je vrlo ružan incident, a jedan od glavnih aktera bio je baš Lionel Messi. Argentinca je cijelu utakmicu s bolivijske klupe provocirao i vrijeđao jedan od članova stožera, Lucas Nava. Messiju se na kraju zbog toga smračilo pred očima i odlučio je prigovoriti Navi, a nakon toga je krenuo žestoki obračun u kojem su pale teške riječi.

"Odje*i, koji ti je vrag ćelavi ku*vin sine", urlao je Messi prema Navi, dok se ovaj pokušavao potući s njime. Srećom pribrani su bili reprezentativci obaju nacija i zaustavili su okršaj na vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Players of Argentina and Bolivia argue at the end of their 2022 FIFA World Cup South American qualifier football match at the Hernando Siles Stadium in La Paz on October 13, 2020, amid the COVID-19 novel coronavirus pandemic.,Image: 562767277, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo