MESSIJEV SUIGRAČ OTKRIO KAKO MISLE ZADRŽATI ARGENTINCA U BARCI: / 'Ako to napravimo mogao bi ostati'

Image
Foto: Profimedia

Svi se pitaju hoće li biti u Barci i nakon ove sezone

27.9.2020.
15:29
Profimedia
VOYO logo

Poslije velike drame Argentinac LionelMessi ipak je početkom mjeseca odlučio ostati u Barceloni. Messi, koji je šest puta proglašavan najboljim nogometašem svijeta, inzistirao je da može otići iz katalonskog kluba kao slobodan igrač, dok je Barcelona potom aktivirala otpusnu klauzulu od čak 700 milijuna eura.

"Nisam želio biti uključen u bilo kakve sudske parnice s Barcom i zato ostajem. No, i dalje tvrdim da je uprava kluba na čelu s predsjednikom Bartomeuom katastrofa", kazao je Messi tim povodom. Međutim, pitanje je što će biti idućeg ljeta kada mu ugovor istekne. Njegov suigrač Sergi Roberto uvjeren je da će ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Sergi Roberto slavi pogodak

“Kad sam čuo vijest o njegovom zahtjevu, nisam mogao vjerovati da ne želi ostati. S Messijem smo jači i sjajna je vijest za nas što ostaje ove sezone. Znam da je rekao da će ostati ovu sezonu, ali ako ćemo igrati dobro i osvajati trofeje, onda će možda promijeniti mišljenje”, kazao je za Diario Sport i nastavio.

“Igrač i klub žele ono što je najbolje u njihovom interesu takod a je važno postići kompromis kako bi svi bili sretni, ali to nije alko. Messi je ovdje 20 godina i sve je dao za ovaj klub”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo