s povezom na očima / Messi, Rakitić i Busquets okušali svoje vještine protiv španjolske paraolimpijske reprezentacije

Messi, Rakitić i društvo dobili su poveze na očima i potom su pokušali odigrati nekoliko poteza sa zvučnom loptom, a okušali su se u izvođenju kaznenih udaraca

9.9.2016.
15:19
VOYO logo

Argentinski nogometni majstor Lionel Messi, naš Ivan Rakitić, te njihovi suigrači iz Barcelone Jordi Masip, Sergi RobertoSergio Busquets posjetili su španjolsku paraolimpijsku reprezentaciju i okušali se u igranju nogometa za slijepe.

Messi, Rakitić i društvo dobili su poveze na očima i potom su pokušali odigrati nekoliko poteza sa zvučnom loptom, a okušali su se u izvođenju kaznenih udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pucala su po trojica sa svake strane, a za Barcu su Rakitić i Roberto bili neprecizni, dok je Messi uz mnogo muke ipak zabio pogodak. Za španjolsku reprezentaciju slijepih jedini pogodak je postigao Javier Alvaro.

Posjet Barcinih igrača španjolskoj reprezentaciji slijepih organizirao je Unicef.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Paraolimpijske igre pokazuju da sposobnost, a ne invalidnost određuju što netko može postići u životu. Željeli smo pokazati da nema ograničenja kada je u pitanju želja za postignućima u sportu," kazao je izvršni direktor Unicefa Anthony Lake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo