MESSI PRIZNANJEM OSTAVIO SVE U ČUDU, OTKRIO JEDNU OD NAJVEĆIH ŽIVOTNIH ŽELJA: / 'Nekad bih volio da je drugačije...'

Image
Foto: Profimedia
23.12.2020.
17:41
Profimedia
VOYO logo

Ako nema doma nekakav plašt nevidljivosti ili se ne podvrgne kakvoj estetskoj operaciji koja će mu promijeniti izgled, Messiju se ova želja neće ispuniti tako skoro

Nije lako biti jedan od najboljih nogometaša svijeta, bar ako pitate sjajnog Argentinca Lionela Messija. U nedavnom intervjuu s Jordijem Evoleom priznao je kako bi nekad želio da je jednostavno nepoznat te da se može kretati svuda bez da ga ljudi zaustavi.

"Nekad bih jednostavno htio da je drugačije. Privilegiran sam s tim kakav život imam, ali nekad bih samo htio biti anoniman, pogotovo kad sam sa svojom djecom“, rekao je Messi pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih uživati sa svojom djecom kad idemo u kino ili restoran“, rekao je jedan od najboljih nogometaša svih vremena.

Fokus na nogomet

Ako nema doma nekakav plašt nevidljivosti ili se ne podvrgne kakvoj estetskoj operaciji koja će mu promijeniti izgled, Messiju se ova želja neće ispuniti tako skoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morat će se, tako, posvetiti ispunjenju nekih malo lakše izvedivih planova poput podizanja razine igre Barcelone koja se u posljednje vrijeme muči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo