MESSI POSTAVIO UVJET BARCELONI: / Katalonci objavili što klub mora napraviti da bi ga zadržao

Image

Najbolji nogometaš današnjice čeka ponudu

1.4.2021.
12:50
VOYO logo

Još uvijek je otvoreno pitanje gdje će LionelMessi igrati od iduće sezone. Hoće li ostati na Camp Nou ili će nakon 20 godina napustiti Barcelonu.

Mundo Deportivo piše kako Argentinac čeka ponudu kluba za obnovu ugovora. Novi predsjednik Joan Laporte javno je rekao da mu je glavni cilja zadržati najboljeg igrača u klupskoj povijesti. Međutim MD tvrdi da mu još nije poslao nikakvu ponudu. S druge strane ističu kako je Messija jako zanima kakav će mu prijedlog poslati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laporta navodno prije službene ponude želi vidjeti kako klub stoji financijski. Ranije je bilo govora o doživotnom ugovoru i poziciji u klubu nakon umirovljenja, ali uz istovremeno smanjenje plaće kako bi bio primjer drugim igračima da se moraju solidarizirati s klubom dok je u teškoj financijskoj situaciji.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

A Messi navodno svoj ostanak uvjetuje snažnim sportskim projektom. U lipnju će napuniti 34 godine i želi prije umirovljenja još jednom osvojiti Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Koemanovoj Barceloni ima nekoliko sjajnih talenata poput Pedrija, Desta, De Jonga, Ilaixa i Fatija, međutim nisu uspjeli izbaciti PSG u osmini finala Lige prvaka. Zbog toga Messi želi garanciju da će klub poraditi na jačanju konkurentnosti momčadi i to će morati biti ključ Laportine ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo