MESSI, POKRIJ SE PO UŠIMA: / Zvijezda 'Barce' dobila po nosu od vlastitog djeda

Image
Foto: AFP

Argentina nije uspijela ispuniti očekivanja svoje javnosti i osvojiti Copa Americu. Gauči su u finalu izgubili od domaćina Čilea nakon lutrije jedanaesteraca 4:1.

9.7.2015.
17:01
AFP
VOYO logo

Messi je upisao svega jedan pogodak, ostvario je i tri asistencije, i njegove prezentacije unatoč slabijoj golgeterskoj učinkovitosti itekako su pomogle Argentini na putu do finala Copa Americe. Zvijezda Barcelone bila je najbolji igrač Argentine u Čileu.

Organizatori natjecanja proglasili su ga najboljim igračem turnira, ali navodno je Messi nakon finalnog sraza odbio primiti tu nagradu. No, u tom moru tuge koja je zavladala i reprezentacijom i čitavom državom Argentinom, Messi se našao na udaru i svog vlastitog djeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Messijev djeda, stanoviti Antonio Cuccitini, je kazao kako je njegov unuk bio dosta lijen u drugoj fazi natjecanja.

Lijeni Lionel

"Jedan mali dio njegove genijalnosti je bilo u Čileu. Trijumfi su najveće stvari koje postoje. No, njegove posljednje tri utakmice bile su loše. Lionel je bio dosta lijen u njima", kazao je Cuccitini za Radio Casildu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč mnoštvu trofeja koje je osvojio u dresu Barcelone, uključujući i prošlu sezonu u kojoj je s Barcom osvojio trostruku krunu (Primeru, Ligu prvaka i Kup Kralja), Messi je s reprezentacijom osvojio tek jedan značajniji trofej.

Onaj na Olimpijskim igrama 2008. godine u Pekingu, kada je uzeo zlato. Nogometni stručnjaci govore kako Messi mora osvojiti naslov prvaka svijeta s Argentinom ako misli postati najbolji igrač svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi prethodnici Pele i Maradona imaju naslove s reprezentacijama, on još tek treba osvojiti naslov prvaka svijeta ako misli biti ustoličen kao najveći ikada, ako misli postati apsolutni Bog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo