MESSI OBJASNIO ZAŠTO NIJE DOŠAO NA DODJELU ZLATNE LOPTE: / 'Kad sam vidio tko su nominirani...'

Image
Foto: AFP

Najbolji igrač svijeta za 2018. je Luka Modrić, ali najviše se i dalje priča o onima koji nisu došli na dodjelu Zlatne lopte

28.12.2018.
11:03
AFP
Play logo

Za najboljeg nogometaša svijeta ove godine proglašen je Luka Modrić. Hrvatskom veznjaku je tako pripala Zlatna loptu, a nakon samog izbora mnogi su izrazili nezadovoljstvo takvom odlukom jer su smatrali da Hrvat nije zaslužio nagradu.

Mišljenja su podijeljena. Jedni jasno ističu da je sjajni veznjak Reala apsolutno zaslužio ovo priznanje, dok drugi ističu da su to prije ove godine zaslužili Ronaldo ili Messi. Griezmann i Varane pa čak i Mbappe, imaju također brojne simpatizere u ovom kontekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnio svoj nedolazak

Play logo

Zanimljivo da se Lionel Messi, peterostruki navijač Zlatne lopte, nije ni pojavio na samoj dodjeli nagrade, a isto je učinio i Cristiano Ronaldo. Argentinac je sada u razgovoru za Marcu odlučio prvi put otkriti zbog čega se nije pojavio.

"Kad sam vidio tko su nominirani, znao sam da nemam šanse osvojiti nagradu. A nije me zanimalo hoću li biti drugi, treći ili četvrti. Nisam se ničemu nadao", kazao je Messi.

Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo