Evo što Messi kaže o mogućem transferu u Real!

'Ne pomišljam na prelazak u Real. Barcelona je moj dom i volio bih svoju karijeru okončati na Nou Campu. Nadam se da će tako i biti', rekao je Lionel Messi.

21.6.2012.
17:25
VOYO logo

Leo Messi nalazi se u glavnome kolumbijskom gradu Bogoti, gdje će noćas nastupiti u humanitarnoj ekshibicijskoj utakmici između "Messijevih prijatelja" i "Ostatka svijeta". Novinarima je uoči "Zvjezdane bitke", kako je revija nazvana, izjavio da nikad ne bi želio igrati za Real Madrid:

"Ne pomišljam na prelazak u Real. Barcelona je moj dom i volio bih svoju karijeru okončati na Nou Campu. Nadam se da će tako i biti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o Barceloni, izrazio je zadovoljstvo što je Josepa Guardiolu na klupi naslijedio njegov dosadašnji pomoćnik Tito Vilanova.

"Mi igrači osobito smo zadovoljni zbog toga. Guardiolin nas je odlazak razočarao i rastužio jer ga nismo očekivali. Zato je dobro da posao nastavi netko koga poznajemo i tko poznaje nas. Tito neće promijeniti puno u načinu rada. Nadam se da će sve biti isto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je nekoliko rečenica i o sinčiću kojeg bi njegova zaručnica Antonella na svijet trebala donijeti ove jeseni.

"Znate da ne volim baš govoriti o privatnom životu, ali mogu reći da sam vrlo zadovoljan svime što mi se događa na privatnom planu. Uživam u spoznaji da ću postati roditelj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo