MESSI IPAK NIJE NAJBOLJI SVIH VREMENA? / Bivši Leov suigrač tvrdi da tu titulu nosi drugi nogometaš Barcelone

Image
Foto: Profimedia

Deulofeu je nekada bio jedan od najtalentiranijih mladih igrača Barcelone, ali je vrlo rano otišao jer za njega nije bilo mjesta

14.10.2020.
8:40
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji suigrač Lionela Messija i dečko od kojeg su se očekivale velike stvari, Gerard Deulofeu, ima vrlo zanimljivo mišljenje o tome tko je najveći igrač u povijesti nogometa. Gotovo svi bi se složili da je to Lionel Messi, dok dio njih uvjerava da je to Cristiano Ronaldo ili možda čak Diego Maradona, ali Deulofeu se s tim ne slaže.

Deulofeu tvrdi kako je najbolji igrač u povijesti nogometa - Ronaldinho!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je Ronaldinho najbolji igrač u povijesti. Upoznao sam ga, išao sam ga gledati na Camp Nouu, sjedio je pored mene, bilo je to predivno iskustvo", izjavio je Deulofeu za Marcu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Image: 509987472, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide. Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic, Personal use. Profimedia

Deulofeu je nekada bio jedan od najtalentiranijih mladih igrača Barcelone, ali je vrlo rano otišao jer za njega nije bilo mjesta u momčadi, no kasnije je opet dobio šansu u klubu, ali nije se snašao. Danas ovaj 26-godišnji Španjolac igra u Udineseu gdje je došao na posudbu iz Watforda, u kojem se također nije snašao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo