MESSI MU NIJE BIO DOVOLJAN: / Ruski komentator dobio otkaz zbog nevjerojatnog kiksa!

Image

Ruski tv-komentator dobio je otkaz nakon što mu se za vrijeme prijenosa dogodila "manja neugodnost". Naime, Vasilij Utkin, ugledni komentator Match TV-a, zaspao je za vrijeme utakmice!

14.1.2016.
12:07
VOYO logo

Utkin je utonuo u san u izravnom prijenosu utakmice Lige prvaka između Bayer Levekusena i Barcelone. Messi, Rakitić i društvo očito nisu bili dovoljni da ruskog komentatora održe budnim. Zaspao je pred kraj prvog poluvremena. Prvo su gledatelji slušali tišinu, a kad se probudio, Utkin je izgovarao kriva prezimena igrača. Kod prekršaja, Rus je govorio o "našima"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poremećaj spavanja ili pijanstvo?

"Mogu objasniti što se dogodilo. Već nekoliko godina imam kronični poremećaj spavanja. Zaspao sam i pričao u snu. Sve se čuje u prijenosu, a u drugom poluvremenu je sve ponovno bilo u redu", opravdao se Utkin.

Većina gledatelja pomislila je kako je njihov poznati komentator potegnuo koju čašicu više uoči prijenosa pa ga je svladao alkohol. No, nije riječ o pijanstvu, brani se Utkin koji s obzirom na svoju popularnost u Rusiji, ne bi dugo trebao čekati na novi posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo