MESSI HVATA NOVI REKORD: / Prestigao je Ronaldinha, no jedna legenda mu je još uvijek nedohvatljiva

Image
Foto: AFP

Dugi niz sjajnih sezona u Barceloninom dresu Lionel Messi iskoristio je za privatiziranje mnogih klupskih rekorda, a sada se bliži i još jednom koji nije u njegovom vlasništvu.

15.3.2016.
20:16
AFP
VOYO logo

Argentinski napadač kluba sasvim se približio Ronaldu Koemanu po broju precizno izvedenih slobodnih udaraca u dresu katalonskog nogometnog ponosa. Umirovljeni nizozemski nogometaš, a danas trener engleskog Premierligaša Southamptona, tijekom šest godina provedenih u Barceloni upisao je 25 pogodaka iz slobodnih udaraca, dakle s prilično impresivnim prosjekom koji nadmašuje brojku četiri po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messiju nedostaju još četiri

Jednog takvog zabio je Sampdoriji u finalu Europskog kupa u sezoni 1991/92, posljednjoj prije no što je natjecanje naslijedila Liga prvaka. Bio je to i jedini gol tog ogleda, dakle, vrijedan naslova prvaka za španjolski klub, a postignut je u 112. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lionel Messi trenutačno je na 21 postignutom, što ga svrstava na drugo mjesto te ljestvice. Jedan slobodni udarac manje u pogodak je za Barcelonu pretvorio Ronaldinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo