MEGARAZMJENA NA POMOLU: / 'Real je spreman poslati Modrića i još dvojicu igrača za trojac s Old Trafforda'

Image
Foto: afp, GERARD JULIEN

Bombastična priča objavljena je u u četvrtak u engleskim medijima.

5.4.2018.
11:45
afp, GERARD JULIEN
VOYO logo

Britanski Mirror objavio je u četvrtak senzacionalnu priču u kojoj tvrde da vodstvo Real Madrida razmatra megarazmjenu s Manchester Unitedom. Želja im je, pišu, s Old Trafforda dovesti Davida de Geu i još dvije Mourinhove zvijezde.

Teško da će se Manchester United olako odreći usluga možda i najboljeg vratara na svijetu u ovom trenutku jer upravo traju pregovori oko obnove ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu se upalio i alarm nakon što je Mourinho u posljednjih nekoliko utakmica Paula Pogbu ostavio na klupi, a mjesto u momčadi izgubio je i Anthony Martial.

Prema pisanju Manchester Evening Newsa Madriđani su voljni u drugom smjeru poslati svoju trojicu nogometaša. Među njima su Gareth Bale, dugogodišnja želja Manchester Uniteda. Također, poznato je da je Luka Modrić godinama bio na radaru kluba s Old Trafforda, kao i Toni Kroos. Nijemac je 2014. bio na pragu engleskog velikan, no na kraju se odlučio za španjolskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova dva kluba zamrznula su odnose nakon transfera Cristiana Ronalda 2009. kada je Alex Ferguson poručio da toj mafiji ne bi prodao ni virus. Prije četiri godine United je od Reala kupio Angela di Mariju, da bi sezonu potom propao transfer Davida de Gee u Real. Lani je United htio dovesti Alvara Moratu, no na kraju se nisu mogli dogovoriti oko visine odštete pa su se u kubu odlučili za Lukakua, dok je Španjolac završio u Chelseaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo