MEGA PLAN REAL MADRIDA: / Modriću bi se uskoro mogle pridružiti dvije velike zvijezde

Image
Foto: afp, GERARD JULIEN

Florentino Perez napravit će sve da njegov klub i dalje bude najjači u Europi.

30.6.2016.
11:56
afp, GERARD JULIEN
VOYO logo

Trener Real Madrida Zinedine Zidane slaže križaljku za nadolazeću sezonu. Iako Europsko prvenstvo još uvijek traje strani mediji sve više pažnju skreću događanjima u nacionalnim prvenstvima, točnije ljetnom prijelaznom roku. Kao i do sada jednu od glavnih uloga imat će Real Madrid. Cilj im je pojačati se na nekoliko pozicija. U napadu su osigurali usluge Alvara Morate, koji se poslije dvije godine u Juventusu vraća u Španjolsku.

Morata i Rodriguez za Hazarda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je, kao što je poznato, imao dogovor s Juventusom da igrača mogu vratiti u bilo kojem trenutku ako uplate za njega 30 milijuna eura, a to se upravo i dogodilo. Međutim, neki vjeruju da je riječ samo o manevru kojim Real želi osigurati usluge drugih igrača. Daily Mirror objavio je kako bi Morata na kraju mogao završiti u Chelseaju, dok bi u drugom smjeru uz dodatnih 50 milijuna eura mogao krenuti Eden Hazard. Belgijac je velika želja Zinedinea Zidanea, a svoju ljubav prema njemu Francuz iskazuje svakom prilikom.

Osim Morate Real je za Hazarda navodno spreman ponuditi i JamesaRodrigueza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Eden Hazard

U međuvremenu, As piše kako prvaci Europe žele dovesti Bayernovog svestranog igrača, Davida Alabu. Prva ponuda u iznosu od 50 milijuna eura glatko je odbijena, ali je ona sada, javlja As, povišena na 65 milijuna.

Vjerojatno je da će i ona biti odbijena, dok je cijena za koju ga je Bayern spreman prodati 80 milijuna eura. Što se tiče Carla Ancelottija, on je jasan po pitanju Alabine prodaje, a to je da ga ne želi prodati jer mu je namijenio veliku ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, jasno da će Ral ovog ljeta biti aktivan na tržištu, a pitanje je hoće li u svom stilu postavljati nove rekorde. Ako se odluče za Paula Pogbu to bi mogao biti slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo