želi potpuno ukidanje / Međunarodni sportski sud odluku o Platiniju će objaviti 9. svibnja

Image
Foto: AP

"Objasnio sam što je istina u ovom slučaju i sebi nemam što zamjeriti", rekao je Platini po izlasku iz sudnice, gdje je tijekom osam sati pred tročlanim vijećem pokušao objasniti zašto bi mu kazna trebala biti u potpunosti ukinuta

30.4.2016.
14:31
AP
VOYO logo

Međunarodni sud za sportsku arbitražu (CAS) objavio je da će odluku u 'slučaju Platini' obznaniti 9. svibnja, nakon što je kažnjeni predsjednik Europskog nogometnog saveza (UEFA) u petak proveo osam sati na saslušanju pred sudbenim vijećem u Lausannei.

Platini se žalio na kaznu koju mu je izrekla Međunarodna nogometna federacija (FIFA) koja mu je s prvotnih osam godina zabrane obavljanja svih dužnosti u nogometu smanjena na šest godina, baš kao i bivšem predsjedniku FIFA-e Seppu Blatteru, kojemu je na teret stavljena "neprimjerena isplata" Platiniju od dva milijuna dolara, za njegove savjetničke usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Objasnio sam što je istina u ovom slučaju i sebi nemam što zamjeriti", rekao je Platini po izlasku iz sudnice, gdje je tijekom osam sati pred tročlanim vijećem pokušao objasniti zašto bi mu kazna trebala biti u potpunosti ukinuta.

Je li u tome uspio, Platini će doznati 9. svibnja, za kad je CAS najavio objavljivanje odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo