MEDIJI U BIH DONOSE VIJEST OD KOJE ĆE SE ZATRESTI REGIJA : / Zdravko Mamić od 2019. preuzima klub iz susjedstva

Image
Foto: PIXSELL, Davor Javorovic

Čini se da se bivši Dinamov čelnik dobro snašao u Hercegovini

14.10.2018.
18:34
PIXSELL, Davor Javorovic
VOYO logo

Donedavni Dinamov dužnosnik Zdravko Mamić polako i na mala vrata ulazi u NK Široki Brijeg svojim potezima koji su već poznati, no sigurna potvrda je cijelo vrijeme do sada bila u nekoj vrsti tajnosti.

Naime, kako portal ŠirokiBrijeg.info doznaje iz krugova bliskih Zdravku Mamiću, kao i dužnosnika NK Široki Brijeg, neke stvari će se od 2019. godine promijeniti što se tiče ulaska u novu eru ovog uspješnog sportskog kolektiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam NK Široki Brijeg ima 70-godišnju tradiciju brojnih uspjeha iza sebe, vrlo uspješan omladinski pogon, igrače koji su ispisali povijest kako ovog tako i ostalih nogometnih klubova, državne reprezentativce i što je najbitnije vjerne navijače i publiku koja mu je odana svih ovih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi poslovni potez

Mamić sigurno neće ulaziti u nešto gdje bi godinama čekao zaradu, ali nije odbačeno da im pomogne na druge načine. Sada kada je pronašao klub koji ima tradiciju, muški omladinski pogon, ženski nogometni klub, infrastrukturu, ima sve ono što mu je potrebno da može nastaviti raditi kao menadžer i poduzetnik u državi gdje je našao utočište od kaznenog progona, kreće s realizacijom svoga djelovanja od 2019. godine.

Do tada priprema teren s dovođenjem novih igrača, dok je trenera već instalirao i koji svoj trenerski posao radi više nego korektno, a što su za ŠirokiBrijeg.info potvrdili i brojni nogometaši koji su zadovoljni njegovim radom i samim profesionalnim pristupom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači NK Široki Brijeg “Škripari” žestoko kritiziraju čelništvo svog kluba zbog ulaska i “petljanja” Zdravka Mamića, a što će budućnost donijeti i kako će sve to izgledati, doznat ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo