'MBAYE JE HTIO ČEKATI MANDŽUKIĆA NAKON UTAKMICE': / Srbin spasio Senegalca od Hrvata

Image
Foto: AFP

'Hrvanje' Mandžukića i Mbayeja postalo viralni hit

26.2.2019.
19:35
AFP
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativni napadač, čovjek ovjenčan nogometno-hrvatskom slavom u obliku srebrne medalje na SP-u, požrtvovnošću i upornošću te znanjem na travnjaku, veliki Mario Mandžukić, oduvijek je bio poznat i po tome što je "vatren" na travnjaku.

Image
MANDŽUKIĆ KAO KAPETAN VODIO JUVE DO POBJEDE: /

Stara dama ostala jedina neporažena momčad liga petice

Image
MANDŽUKIĆ KAO KAPETAN VODIO JUVE DO POBJEDE: /

Stara dama ostala jedina neporažena momčad liga petice

Ne da na sebe

Ne da na sebe, ni u kojem obliku, pa se zna naći u verbalnim prepucavanjima i čarkama na travnjaku. Prilikom duela priličnoje čvrst, što je i pokazao u nedjelju, prilikom gostovanja u Bologni u 25. kolu Serie A (pobjeda Stare dame 1-0 golom Dybale u 67. minuti susreta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom jednog duela, Mandžo je bio u duelu s Ibrahimom Mbayjeom nakon kojeg je završio na travnjaku, skupa sa spomenutim igračem na leđima.

'Hrvanje' izazvalo zanimanje medija

No, u tom trenutku se podiže, diže Mbayja i odbacuje ga od sebe. "Hrvanje" našeg igrača izazvalo je revolt Mbayjea i zanimanje nogometnih fanova, budući da je video završio na društvenim mrežama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umalo je nastao još veći incident. Naime, prema pisanju talijanskih medija i riječima trenera Bologne Siniše Mihajlovića, Ibrahima Mbaye htio je sačekati Marija da "riješe račune i hrvački meč na utakmici", kako to piše talijanski Calciomercato.

Viralni trenutak utakmice

"Jedan od viralnih trenutaka utakmice bio je kada su Ibrahima Mbaye i Mario Mandžukić imali nešto poput hrvačkog meča kada su pokušavali osvojiti loptu, video je postao viralan na društvenim mrežama", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Kada je susret završio, Ibrahima je bio nervozan i htio je pričekati Mandžukića na kraju utakmice, ali znajući Mandžukića, savjetovao sam mu da to ne čini i na kraju sam ga spriječio da ode u veći sukob s Mandžukićem, iz toga ništa dobro ne bi izašlo za njega. Također sam razgovarao s Mandžukićem koji mi je kazao da razumije što se dogodilo i rekao mi je da je Mbaye malo "ponijet", ali da se ništa ozbiljno nije dogodilo. Između ostalog, Mario je onaj koji voli ovakve situacije", kazao je Siniša Mihajlović i osvrnuo se na utakmicu:

'Bili smo izjednačeni'

"Bili smo izjednačeni s Juventusom na svim nivoima, a u nekim trenucima smo igrali i bolje. Pokazali smo sjajan duh, igrali smo dobar nogomet i pokušali biti pozitivni bez obzira na to tko nam je protivnik."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bologna je 18. u poretku Serie A i ima 18 bodova, a slijedi joj borba za ostanak u elitnom razredu talijanskog nogometa. Juventus pak uvjerljivo grabi po novi naslov i navijači Stare dame imaju razloga za zadovoljstvo.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo