NIJE SE DAO NAGOVORITI / Mbappea su uspjeli 'kupiti', ali za njega postoji samo Real Madrid: PSG mu nudio bogatstvo, on ih odbio u sekundi

Image
Foto: Profimedia

Vinicius Junior ne pomišlja na odlazak iz Reala

19.6.2022.
11:10
Profimedia
VOYO logo

Mjesecima se pisalo kako će Kylian Mbappé karijeru nastaviti u Real Madridu te je većina nogometnog svijeta smatralo kako će Francuz od sljedeće sezone nositi bijeli, kraljevski dres.

Ipak, došlo je do preokreta te je Mbappé pristao na nemoralnu ponudu PSG-a i tako ostao u francuskom prvaku. A Parižani su pokušali pridobiti i Viniciusa Juniora, zvijezdu Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su Parižani zainteresirani za usluge Brazilca još od prošle godine, ali Vinicius na pameti ma samo - Real.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Samo Real

PSG mu je navodno nudio 40 milijuna eura godišnje te velike bonuse za potpis i poslove u Kataru. Francuski klub je htio dogovoriti sastanak s Brazilcem, ali do toga nije došlo jer 21-godišnjak nije ni pomislio na odlazak. Također, za njegov potpis bili su zainteresirani i Chelsea, Manchester United i Liverpool, no Brazilac ih je sve odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vinicius s Realom ima ugovor do 2024. godine te bi uskoro mogli dogovoriti produžetak suradnje. Brazilac je bio strijelac jedinog pogotka u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vini je u Real stigao za 45 milijuna eura iz Flamenga, a od tada je za Kraljeve skupio 170 nastupa, postigao je 36 pogodaka i podijelio 43 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo