TRANSFER-BOMBA GODINE / Kakav preokret, kakva izdaja. Mbappe ipak neće kod Modrića u Real? Evo gdje bi trebao nastaviti karijeru

Image
Foto: Profimedia

Mbappe je tada sve dogovorio s Realom i odlučio odigrati još sezonu u PSG-u da bi onda ovoga ljeta prešao na Bernabeu bez odštete

7.4.2022.
19:32
Profimedia
VOYO logo

Ponajbolji napadač svijeta, Francuz Kylian Mbappe, trebao je još prošlog ljeta napustiti PSG i preći u Real Madrid, no transfer je propao jer se klubovi nikako nisu mogli dogovoriti oko odštete. PSG je tražio dvjestotinjak milijuna eura, iako je Mbappe bio u posljednjoj godini ugovora, a Real to nije mogao dati.

Mbappe je tada, kako se pisalo po relevantnim stranim medijima, sve dogovorio s Realom i odlučio odigrati još sezonu u PSG-u da bi onda ovoga ljeta prešao na Bernabeu bez odštete. PSG je pak imao kontraplan s Mbappeom i nadali su se da će Francuz pristati na produljenje ugovora, a vjerovali ili ne taj bi im plan mogao i upaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su mu u Realu već počeli šivati dresove, Mbappe je sada, navodno, spreman ostati u PSG-u. "Nisam još odlučio. Da sam donio odluku, objavio bih to svima. Međutim, nisam. Još odlučujem. Izabrat ću ono što je najbolje za mene, pojavile su se neke nove stvari. Postoji li mogućnost da ostanem u PSG-u? Da, naravno", izjavio je to nedavno Mbappe.

Image

Izdao dogovor s Realom?

E sada, španjolski novinar Guillem Balague otkrio je koje su to "nove stvari" koje bi ga mogle zadržati u PSG-u. Navodno PSG nudi 150 milijuna eura Mbappeu i ugovor na dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real se sada našao u veoma nezavidnoj situaciji jer Mbappe navodno zbog ove ponude PSG-a traži čak 30 milijuna eura godišnje više od planiranog. Za sada se još uvijek ne zna kako će Real reagirati na ovaj zahtjev, hoće li ga uopće ispuniti i hoće li možda ovaj čin smatrati svojevrsnom izdajom.

Isto tako, nedavno su se u lobiranje za ostanak Mbappea u Parizu uključili francuski predsjednik Emmanuel Macron i bivši predsjednik Nicolas Sarkozy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo