MBAPPE IMA KORONAVIRUS: / Najbolji francuski nogometaš propušta utakmicu s Hrvatskom

Image
Foto: Profimedia

Utakmica je na rasporedu u utorak u 20:45

7.9.2020.
20:28
Profimedia
VOYO logo

KylianMbappe ima koronavirus. Slavni nogometaš bio je na testiranju u ponedjeljak i nalaz je bio pozitivan te zbog toga neće igrati s Hrvatskom u utorak navečer.

"Smješten je izvan svih ostalih nakon što je primio rezultate na kraju treninga, a navečer se vratio kući. Kao i ostatak delegacije, Kylian Mbappé je bio negativan na prošlom testu u srijedu, na zahtjev UEFA-e, u prije utakmice Švedske i Francuske", stoji u priopćenju Francuskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps najavio je, inače, brojne promjene u sastavu svjetskih prvaka za ogled protiv Hrvatske u Ligi nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije želio otkriti sastav koji će u utorak istrčati na Stade de France, ali je najavio niz promjena u odnosu na momčad koja je prije tri dana slavila u Švedskoj. Nije želio otkriti hoće li nastupiti Kylian Mbappe i hoće li priliku dobiti nova francuska nada Eduardo Camavinga, ali sada je definitvno ostao bez najboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram uzeti u obzir različite parametre, neke koje znate, neke koje ne znate. Ali kad odaberem 23 igrača, pretpostavljam da svi mogu početi. Da, bit će dosta promjena," najavio je Deschamps.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo