'OVO JE PREDVIDLJIVO' /

Mbappe brzo reagirao na situaciju u Švedskoj: Žena prijavila silovanje, Francuz se odmah obranio

Image
Foto: Profimedia

Tijekom boravka u Stockholmu, Mbappe je posjetio noćni klub V, a prema švedskom listu Aftonbladet, upravo je nakon tog izlaska otvorena istraga za silovanje

14.10.2024.
18:23
Profimedia
VOYO logo

Švedski mediji izvještavaju kako je policija u Stockholmu pokrenula istragu nakon što je jedna žena prijavila incident koji uključuje navodno silovanje, a sve se navodno dogodilo u hotelu gdje su Kylian Mbappe i njegovi rođaci boravili prošlog tjedna. Kapetan Les Bleusa brzo je reagirao na društvenim mrežama, jasno poručivši da nema nikakve veze s ovim slučajem.

Image
ŠALA NIKOME NIJE SJELA /

Cristiano 'smrtno' uvrijedio navijače Juventusa i Arsenala: Ovakvo nešto mu neće oprostiti

Image
ŠALA NIKOME NIJE SJELA /

Cristiano 'smrtno' uvrijedio navijače Juventusa i Arsenala: Ovakvo nešto mu neće oprostiti

Didier Deschamps, izbornik francuske nogometne reprezentacije, odlučio je Mbappeu omogućiti odmor te ga izostaviti iz sastava za susret Lige nacija protiv Izraela, koji se odigrao u Mađarskoj. Međutim, Francuz je otputovao u Švedsku gdje je proveo neko vrijeme sa svojom obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom boravka u Stockholmu, Mbappe je posjetio noćni klub V, a prema švedskom listu Aftonbladet, upravo je nakon tog izlaska otvorena istraga za silovanje. Ipak, zasad nije potvrđeno tko je osumnjičen niti je itko službeno optužen u ovom slučaju.

Izvori navode kako je policija već u ponedjeljak posjetila hotel u kojem je Kylian bio smješten, no nema dovoljno informacija koje bi ga direktno povezale s prijavljenim slučajem. Trenutno se sve nalazi u fazi preliminarne istrage, te nikakve konkretne zaključke nije moguće izvući na temelju dosadašnjih dokaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realova devetka se oglasila odmah nakon što su mediji prenijeli vijest o istrazi, naglasivši da se radi o lažnim tvrdnjama. Na svom profilu podijelio je izjavu u kojoj nagovještava da tajming ovih optužbi nije slučajan, aludirajući na trenutak kada se bliži važan pravni spor između njega i PSG-a, vezan za određene financijske obaveze kluba prema njemu.

Slike Mbappea kako se zabavlja u noćnom klubu, dok je reprezentacija Francuske u isto vrijeme igrala utakmicu protiv Izraela, izazvale su burne reakcije među navijačima. Mnogi su nezadovoljni njegovim ponašanjem, smatrajući da bi trebao biti više posvećen reprezentaciji, a manje osobnim interesima i obvezama prema Real Madridu, za koji je nedavno potpisao.

Kritike su posebno glasne u Francuskoj, gdje se postavlja pitanje njegovog profesionalnog stava i prioriteta, dok su neki obožavatelji razočarani zbog njegove odsutnosti u ključnim reprezentativnim trenucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo