Šok na Kantridi: Reprezentativac nestao pod okriljem noći i nikom se ne javlja!

Drugoplasiranu momčad hrvatskog prvenstva Rijeku potresao je skandal na početku priprema za nastavak ligaškog natjecanja.

13.1.2015.
16:48
VOYO logo

Jajalo ne odgovara ni na pozive ni na SMS poruke, a što se dogodilo pokušao je objasniti sportski direktor Rijeke Srećko Juričić.

"Jajalo se nije pojavio na jutarnjem treningu u Rovinjskom Selu, napustio je hotel. Najavio je večer prije da ima neku ponudu jednog kluba i da će je prihvatiti. Nije imenovao klub, niti je taj klub kontaktirao Rijeku. Takvo ponašanje je apsolutno neprihvatljivo za profesionalca i reprezentativca jedne zemlje i sigurno nećemo tolerirati da se netko tko je pod ugovorom s Rijekom i prema kojem se uredno izvršavaju sve obveze tako ponaša. Mato je vezan ugovorom s Rijekom još dvije i pol godine i ne postoji nikakva klauzula koja bi eventualno regulirala prijevremeni raskid", prenosi Juričićevu izjavu Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jajalo je, podsjećamo, karijeru započeo u Slaven Belupu, a kasnije je igrao za Sienu, Köln i Sarajevo. U Rijeku je došao u ljeto prošle godine, a dobre igre u dresu prvoligaša s Kantride donijele su mu i nastup za Hrvatsku u nedavnoj prijateljskoj utakmici protiv Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo