DOBRO ODRAĐEN POSAO U SJEVERNOM LONDONU / Pogledajte kako je Kovačić proslavio pobjedu u derbiju, objavio fotku, a onda mu se javio Lukaku

Image
Foto: Profimedia

Kovačić je odigrao svih 90 minuta za Chelse

20.9.2021.
10:49
Profimedia
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 5. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea je kao gost uvjerljivo svladao Tottenham Hotspur s 3-0 (0-0).

Nakon ravnopravnog prvog poluvremena, Chelsea je s dva rana pogotka početkom nastavka preusmjerio utakmicu u svoju korist. Prvo je veteran Thiago Silva (49), koji će za tri dana napuniti 37 godina, bio najviši u skoku pred domaćim golom nakon udarca iz kuta, da bi osam minuta potom udarac Kantea (57) s više od 20 metara pogodio blok domaćih igrača i završio u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić asistirao

Dodavač Kanteu u toj akciji bio je hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić. Konačni rezultat u sudačkoj nadoknadi postavio je Ruediger (90+2) nakon lijepe akcije i asistencije Wernera. Kovačić je odigrao svih 90 minuta za Chelsea koji se pridružio Liverpoolu i Manchester Unitedu na vrhu ljestvice s po 13 bodova.

Image

A nakon utakmice Vatreni je pobjedu proslavio u društvu Antonija Rudigera i Hakima Ziyecha. Palo je zajedničko fotografiranje, a na slici se može vidjeti koliko uživaju u zasluženoj pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Woooow... Znači tako se sjećate", poručio im je suigrač Romelu Lukaku, što je Kovačić popratio smajlićima i srcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, bivši kapetan Manchester Uniteda, Roy Keane, žestoko se obrušio na Tottenhama.

"Izgledalo je kao da igraju odrasli muškarci protiv dječaka. Ne mogu vjerovati koliko su Spursi bili loši. Nisu pokazali nikakvu želju za pobjedom", poručio je među ostalim Irac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo