'Ma, nemojte za*ebavat! Pa to je nevjerojatno!'

FIFA je objavila imena 13 sudaca koji kandidiraju za završne četiri utakmice na Svjetskom prvenstvu, a među odabranom društvu se našao i 'krvnik' naše reprezentacije Yuichi Nishimura.

8.7.2014.
7:32
VOYO logo

"Ma nemojte za*ebavati da je Nishimura kandidat...To je nevjerojatno! Kuipersa nema, nema ni Mažića, a Japanac je na popisu...Nevjerojatno", komentirao je naš sudački ekspert Mateo Beusan potez FIFA-e i nastavio:

"Po meni, njemački sudac Felix Brych je bio najozbljniji kandidat za finale uz Turčina Çakira, ali njegovo suđenje ovisi o Njemačkoj. Ako Njemačka ode daleko, nema njega nigdje. Mislim da i Howard Webb neće suditi finale. Sudio je prošlo i nije bio najbolji, a i sada na SP-u nije briljirao. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko bi onda mogao suditi veliko finale?

"Pa tko nam je ostalo...Proença, Rizzoli... E sad ovisi, jel će biti europsko finale ili će biti miješano. Ima više kombinacija i mogu vam reći da Nishimura svakako neće suditi finale. Oni sada njega žele zaštititi. FIFA se ograđuje, po meni je to vid zaštite sudačke organizacije, oni drugačije razmišljaju nego nego nacionalni savezi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo