Maske su pale: Manchester hoće hit Hrvata!

14.5.2011.
15:35
VOYO logo

Nakon što su austrijski i hrvatski mediji okolnim putem stigli do informacije da je Sir Alex Ferguson jako zainteresiran za usluge Nikice Jelavića, vijest je potvrdio i hrvatski reprezentativac priznavši u razgovoru za škotski Daily Record da ga Manchester United žele dovesti na old Trafford.

Najbolji strijelac Glasgow Rangersa se, međutim, zaklinje da ga u ovom trenutku zanima samo utakmica u nedjelju protiv Kilmarnock i osvajanje naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelavićev gol odluke u Liga kupu protiv Celtica

"Znam da je United zainteresiran, moj agent je uspostavio kontakt s njima, ali to je sve što znam. Moj je agent spomenuo odštetu od 13 milijuna funti, a u Rangerse sam stigao za četiri milijuna, pa bi to bio veliki profit za klub", rekao je Jelavić za Daily Record .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, o transferu želim razmišljati tek na ljeto. Lijepo mi je ovdje i uživam u svakom trenutku. Prođu me trnci kada navijači Rangersa pjevaju - stvarno me vole i jedva čekam utakmicu protiv Kilmarnocka u nedjelju. Ukoliko pobijedimo, bit će mi to prvi naslov koji sam osvojio kao jedan od ključnih igrača. Nazvao bih to prvom pravom titulom u karijeri", zaključio je hrvatski napadač.

Gol Nikice Jelavića protiv Aberdeena najljepši je ove sezone u Škotskoj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako se oporavio od neugodne ozljede u siječnju ove godine, Jelavić je nanizao čak 14 golova za momčad Waltera Smitha i uvjerljivo je najbolji klupski strijelac (18) ove sezone.

Iako mnogi sumnjaju da je Hrvat uopće potreban napadu Manchester Uniteda (Wayne Rooney, Javier Hernandez, Dimitar Berbatov), otočki mediji tvrde da bi na Old Trafford stigao kao zamjena za bugarskog napadača kojeg bi se Ferguson ovoga ljeta mogao riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105070227006 arti-201105020349006

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo