ZADOVOLJAN VATRENI /

Erlić o novome klubu: 'Što je konkurencija jača to mene čini boljim'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Stoper Vatrenih izašao je pred medije

10.10.2024.
19:33
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativci u subotu u 18 sati na Maksimiru otvaraju sa Škotskom novi krug Lige nacija. Ovih dana Vatreni koji se nalaze na pripremama u Zagrebu svaki dan izlaze pred medije, a u četvrtak je na redu bio Martin Erlić.

Image
BRZ OPORAVAK /

Kakav peh! Dinamov stoper tek se vratio, pa 'pokupio' novu ozljedu u prijateljskoj utakmici

Image
BRZ OPORAVAK /

Kakav peh! Dinamov stoper tek se vratio, pa 'pokupio' novu ozljedu u prijateljskoj utakmici

Hrvatski stoper ovo je ljeto promijenio klub. Ostao je u Italiji, a Sassuolo je zamijenio Bolognom. Premda je startao u prve dvije utakmice, no onda je tri utakmice odgledao s klupe. Ipak pozitivno je što je ušao protiv Atalante i odigrao cijeli susret zadnjoj utakmici s Parmom koja je završila 0-0. Erlić je najprije iznio svoje dojmove o novome klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sretan sam što sam potpisao za Bolognu i ostao u Italiji gdje sam već stvarno dugo. Nastupe u reprezentaciji sam zaslužio svojim radom i upornošću te tako želim i nastaviti. Znam da je u reprezentaciji velika konkurencija, no i dalje moram raditi i nadam se da ću u budućnosti s Hrvatskom osvajati još medalja. Nadam se da sam dobro iskoristio svoju minutažu u Bologni. Momčad je dosta kvalitetnija od Sassuola, igrači na mojim pozicijama su puno bolji, ali što je konkurencija bolja, to i mene čini boljim', rekao je stoper Vatrenih.

Ove godine Erlić se nije naigrao za Vatrene. Dalić ga je na Euru držao u rezervi, a u rujnu je Martin zbog ozljede propustio prvi dio Lige nacija. Dalić je promijenio formaciju s trojicom otraga što bi značilo da će biti više mjesta za Martina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam već u sustavu s trojicom u obrani u Sassuolu dva-tri mjeseca pod trenerom Ballardinijem, dobro sam se snašao. Spreman sam i nadam se da će biti prilike da zaigram", rekao je.

Zatim je Erlić komentirao Škotsku:

"Moramo ići utakmicu po utakmicu, čeka nas jedna čvrsta momčad, trkački dobra. Treba biti oprezan, ali ako budemo na nivou, pred našom bismo publikom trebali pobijediti."

Tri dana nakon utakmice na Maksimiru, 15. listopada Vatreni lete u Poljsku gdje ih očekuje druga utakmica. Na vratima Poljske je Martinov suigrač, Lukasz Skorupski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako dobar vratar, posebno na liniji. Kad mu je Luka Modrić na zadnjoj utakmici zabio gol, našalio sam se s njim i kazao mu da se fino zakoprcao u mrežu. Nadam se da će u novom dvoboju s nama biti na nižem nivou nego što je u klubu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Bratići Sučići su hit: 'Čiji je gol bio ljepši? Vi ocijenite...'

Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo