MARSEILLE PONOVNO DRHTI: / Poljski huligani sukobili se međusobno, policija prekinula njihovu tučnjavu

Image
Foto: afp, LEON NEAL

Incidenti u Marseilleu uoči susreta Ukrajine i Poljske. Poljski huligani međusobno su se potukli u marseljskoj Staroj luci.

21.6.2016.
18:53
afp, LEON NEAL
VOYO logo

Francuska policija morala je upotrijebiti suzavac kako bi razdvojila različite frakcije poljskih navijača koji su se sukobili na ulicama Marseillea uoči utakmice 3. kola skupine C na Euru. Tisuće poljskih navijača okupile su se u uličicama Stare luke u Marseilleu kada je odjednom između njih započela tučnjava koju je morala smirivati policija, te su četiri osobe i uhićene.

Rusi najavili dolazak

Inače, ruski navijači najavili su dolazak u svoj "omiljeni" grad na ovom prvenstvu u kojem su uoči i za vrijeme sraza Engleske i Rusije napravili poprilični kaos, preutkli veliki broj engleskih navijača. Sve u svrhu davanja do znanja da su oni najveći nogometni huligani u Europi. Za sada iz Marseillea ne dolaze informacije da su ruski huligani viđeni kako se obračunavaju s poljskim ili ukrajinskim huliganima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradske vlasti na nogama

Gradske vlasti u Marseilleu angažirale su 1.000 policajaca i 200 zaštitara za osiguranje utakmice, dok iznad "fan zone" u gradu nadlijeće helikopter koji nadgleda situaciju. Marseille se već suočio s navijačkim neredima na ovome Euru kada su ruski i engleski navijači napravili kaos u gradu uoči svog dvoboja odigranog 11. lipnja nakon čega je UEFA jednoj i drugoj reprezentaciji zaprijetila izbacivanjem s natjecanja u slučaju ponavljanja nemilih scena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo