VATRENI U VELIKIM PROBLEMIMA / Marseille će žestoko kazniti Ćaletu-Cara jer je odbio otići iz kluba?

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

U rezervama bi bio do siječnja kada je na rasporedu novi prijelazni rok te se očekuje da će tada biti prisiljen otići

2.9.2021.
14:49
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car žestoko je dogovorio na pisanje francuskog Le Provencea koji je objavio kako je odbio transfer u Wolverhampton jer se navodno njegova supruga nije željela preseliti iz Marseillea u predgrađe Birminghama gdje je klima dosta drugačija nego Mediteranu.

"Odluke o svojoj sportskoj budućnosti donosim isključivo sam, u dogovoru s menadžerom. Ne vidim razlog zašto se u sve upliće moju suprugu, koja nema nikakve veze s tim. Zamolio bih za malo razumijevanja u našim prvim zajedničkim danima s tek rođenim djetetom", izjavio je Ćaleta-Car u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Le Provence sada piše kako bi Vatreni mogao biti žestoko kažnjen jer je odbio napustiti klub. Navode kako će vjerojatno biti izbačen iz prve momčad te prebačen u drugu sa zabranom treniranja s prvotimcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio je ponude West Hama. Wolvesa i Valencije u posljednjim trenucima prijaznog roka. Nudili su mi sličnu plaću kao što ima u Marseilleu, ali ih je odbio. Umjesto toga, hrvatski internacionalac odlučio je ostati i boriti se za mjesto u momčadi iako je u konkurenciji Williama Salibe, Alvara Gonzaleza, Leonarda Balerdija, Luana Peresa i Jordana Amavija osuđen na klupu. Tako ove sezone nije odigrao nijednu od četiri utakmice za Marseille", navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćaleta-Car je u Francuskoj od 2018. godine kada ga je Marseille kupio od Salzburga za 19 milijuna eura. Za njih je nastupio u 91 utakmici i zabio je tri gola, dok je za Vatrene igrao 16 puta, a sudjelovao je i na nedavno odigranom Euru i to u dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo