REAKCIJE IGRAČA / Livaja otkrio što mu je izbornik rekao prije utakmice: 'Ovo mi je sigurno jedan od najdražih golova u karijeri'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hrvatska je dominirala protiv Slovenije od prve do posljednje minute

7.9.2021.
23:08
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 6. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru na Poljudu svladala Sloveniju sa 3-0 (1-0).

Strijelci za četvrtu pobjedu Hrvatske u ovim kvalifikacijama bili su Marko Livaja (33), Mario Pašalić (66) i Nikola Vlašić (90+4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKO DO KATARA? /

Pogledajte kakvo je stanje na tablici i što Vatrene čeka do kraja kvalifikacija

Image
KAKO DO KATARA? /

Pogledajte kakvo je stanje na tablici i što Vatrene čeka do kraja kvalifikacija

Pred 16.237 gledatelja na Poljudu Hrvatska je dominirala protiv Slovenije od prve do posljednje minute te joj uzvratila za neugodan poraz sa starta kvalifikacija u ožujku u Ljubljani.

Nakon susreta oglasili su se strijelci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ušli smo dobro u utakmicu, znamo i sami da u prve dvije nismo bili na nivou, ali danas smo zasluženo pobijedili. Ovo mi je sigurno jedan od najdražih golova u karijeri, na mom stadionu, stvarno sam ponosan, ne može biti bolje. Ali to mi je motiv da budem još bolji. Pričali smo izbornik i ja prije utakmice. Izbornik je svjestan da volim ići po loptu I nije mi ukinuo slobodu, rekao je da pričam sa suigračima na terenu i zadovoljan sam. Mislim da smo se dobro nadopunjavali u napadu. Većinom poznajem te dečke iz mladih selekcija pa nije bio tolik problem uigrati se", poručio je Marko Livaja.

"Volio bih da se svaka utakmica igra u Splitu, svaka čast publici na svim ostalim stadionima, ali mislim to. Atmosfera je stvarno bila vrhunska. Što se tiče utakmice, bili smo agresivni, zabili gol i onda shvatili da nisu oni naša kvaliteta. Tamo smo primili gol, oni su se povukli i bilo nam je teže igrati. Imamo veliku kvalitetu, svi smo odlični nogometaši, koliko god nas izbornik rotirao. Atmosfera je stvarno odlična u momčadi", rekao je Nikola Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni su nekolko dana odigrali tri teške utakmice i upisali sedam bodova.

"Ma da smo imali dva treninga više prije Rusije, bilo bi to puno bolje. Napravili smo samo jedan trening tamo, a ne možeš ništa jer znaš da te oni gledaju. U Slovačkoj je bio jako težak teren, bilo je teško kontrolirati loptu, ali kada je teren odličan i mi smo odlični", zaključio je Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo