VIDEO: / Bravo majstore! Mandžukić zabio dva gola!

Nakon jedne utakmice 'pauze', Mario Mandžukić ponovno trese bundesligaške mreže. U sklopu 5.

25.9.2012.
21:45
VOYO logo

Bayern je u 4. kolu Bundeslige s 2:0 na gostovanju slavio protiv Schalkea 04 i tada je Mandžukić bio jedan od lošijih igrača bavarske momčadi. U utorak je bio na sasvim drugoj razini kada je svome bivšem klubu zabio "samo" dva pogotka, a mogao je barem još toliko. Bayern je nakon velike dominacije u prvih 20 minuta igre konačno poveo u 24. preko Bastiana Schweinsteigera, kojeg je nakon sjajnog prodora po desnoj strani bavarskog napada prizemnom loptom poslužio Franck Ribery.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xtvbrt_gol-de-mandzukic-2-0-vs-wolfsburgo_sport Recimo samo prije da je hrvatski reprezentativac imao dvije velike prilike u 33. i 34. minuti. Najprije je lopta Shaqirija prema Mandžukiću bila prespora, a zatim je ljevica našeg napadača bila neprecizna kada je iskosa izbio sam pred Wolfsburgova vratara Benaglija. Nakon svega 12 minuta igre u nastavku Shaqiri se iskupio za loše dodavanje u prvom poluvremenu, te je sjajnim ubacivanjem lijevom nogom savršeno pronašao glavu Marija Mandžukića koji zabija svoj četvrti pogodak u Bundesligi ove sezone i to svom prošlosezonskom klubu. Samo osam minuta kasnije ubačaj s desne strane upućuje Philipp Lahm, a ponovno je precizan naš Mandžukić za svoj šesti pogodak glavom od posljednjih devet u Bundesligi. Recimo i da je prošle sezone bio najbolji strijelac glavom sa sedam postignutih pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xtvbwa_2-gol-de-mandzukic-3-0-vs-wolfsburgo_sport Dvostrukog je strijelca u 79. minuti zamijenio Peruanac Claudio Pizarro, dok je Ivica Olić u redovima gostiju odigrao svih 90 minuta. Sjajnu su utakmicu u Frankfurtu odigrali Eintracht i aktualni prvak Borussia Dortmund (3:3). U razmaku od 24. i 28. minute prvog poluvremena gosti su poveli pogocima Lukasza Piszczeka i prekrasnim zgoditkom Marca Reusa 2:0. Najprije je Stefan Aigner smanjio u 49. na 1:2, a nakon minute i "neš sitno" Japanac Takashi Inui zabio je glavom za 2:2, iako je visok tek 170 centimetara.

Kad je Mario Götze zabio za 2:3 činilo se da će aktualni prvak konačno upisati prvu pobjedu u gostima ove sezone, no Anderson Bamba se s time nije složio, te je zabio za konačnih 3:3. Ivan Perišić igrao je od prve minute u redovima Borussije, a zamijenjen je u 68. minuti. U Gelsenkirchenu je domaćin Schalke 04 s glatkih 3:0 bio bolji od Mainza, a za goste je debitirao Ivan Klasnić ušavši u igru u 75. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati: Bayern - Wolfsburg 3:0 (Schweinsteiger 24, Mandžukić 57, 65) Schalke - Mainz 3:0 (Farfan 21-11m, Holtby 81, Pukki 89) Greuter Fürth - Fortuna Düsseldorf 0:2 (Fink 26, Ilsø 34) Eintracht - Borussia D 3:3 (Aigner 49, Inui 51, Bamba 73 / Piszczek 24, Reus 28, Götze 54) Redoslijed: 1. Bayern 15, 2. Eintracht 13, 3. Schalke 10, 4. Fortuna 9, 5. Borussia Dortmund 8...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo