NAJLUĐA GLASINA OVOG LJETA / Mandžukića povezali s Barcelonom, navijači odmah pokopali takvu ideju: 'Koja je ovo godina? 2015.?'

Image
Foto: Profimedia

Malo tko vjeruje da ćemo gledati takav rasplet

30.8.2021.
14:59
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić ponuđen je Barceloni. Tako glasi vijest koju je plasirao ESPN. Mandžukić je bez kluba od kraja prošle sezone kada je napustio Milan i od tada je u porazi za novim klubom. Neki, poput Saše Bjelanovića, vjeruju pak da će Super Mario u mirovinu.

"Što će biti s Mandžukićem? Čini mi se da mu je jednostavnije prestati nego nastaviti igrati. On je iskren prema sebi i ne želi se osjećati kao ničiji teret niti ostaviti dojam da igra zbog novca", rekao je Bjelanović prije nekoliko dana za talijanski TMW.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako lani nije uspio za Rossonere pisati niti jedan pogodak malo tko vjeruje da će zaista prijeći u Barcelonu. Štoviše, navijači Barcelone na društvenim su mrežama pokopali takvu ideju.

Vrhunac Juventusu

Prije Milana Mandžukić je igrao u Hrvatskoj za NK Zagreb i GNK Dinamo, a onda je u ljeto 2010. otišao u Njemačku gdje je igrao za VfL Wolfsburg (60 utakmica i 20 golova) i Bayern (88 utakmica i 48 golova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sezoni 2014./15. potpisao je za Atletico Madrid u kojem je u 43 utakmice zabio 20 golova prije nego je prešao u Juventus. U pet sezona u Juventusu, odigrao je 162 utakmice i zabio 44 gola. U siječnju 2020. prešao je u katarski Al-Duhail gdje je zabio jedan gol u sedam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo