Razočarani Mandžo poručio: 'Neću preko toga prijeći tek tako'

'Riječ je o ljutnji i nadasve ogromnom razočaranju. Ne mogu shvatiti kako netko može izmisliti intervju i još koristiti takve ružne citate.

30.5.2013.
16:47
VOYO logo

Mario Mandžukić se još nije 'ohladio' od navodnog intervjua koji je javnosti podvalio novinar talijanskog Tuttosporta, a u razgovoru za Sportske novosti se posljednji put osvrnuo na tu temu prije nego što stvar u svoje ruke preuzme njegov odvjetnik.

"Riječ je o ljutnji i nadasve ogromnom razočaranju. Ne mogu shvatiti kako netko može izmisliti intervju i još koristiti takve ružne citate. Došli smo do granice iznad koje se ne može ići i zato neću preko toga prijeći tek tako. Dao sam punomoć odvjetniku da podnese tužbu protiv Tuttosporta jer nisam dao intervju tom listu, odnosno novinaru, a k tome u tekstu su navedene same neistine. Niti sam ja nekome spominjao Balotellija, niti sam nekad pojeo pet pizza, kao što je neistina da sam pobjegao iz kampa mlade reprezentacije. Te izmišljotine o zatvoru, nekakvim krađama neću ni komentirati, u pitanju su teške uvrede. S moje strane zaključujem javnu priču o tome i neću se više medijski na nju osvrtati", kazao je Mandžukić i demantirao da nakon finala nije htio dati izjavu hrvatskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije istina da nisam dao izjavu nakon utakmice za hrvatsku javnost! Kad sam došao u mix zonu, išao sam direktno prema ekipi HTV-a, koja je bila posljednja u redu svih ostalih TV-kuća, te sam za našu javnost odao prve dojmove o pobjedi i naslovu prvaka Europe! Moram istaknuti da ama baš niti jednoj drugoj televiziji i novinarima nisam dao izjavu, samo hrvatskoj! Isto tako, vidio sam dva novinara iz hrvatskog tiska i njima sam također prišao, iako sam mogao proći pokraj njih, kao i pokraj ostalih novinara. Rekao sam im u prvoj rečenici da sam presretan zbog uspjeha, a potom da me u toj sreći nije briga za novinare… U redu je, mogao sam i drugačije nastupiti, pogotovo prema toj dvojici novinara koji su došli do Londona radi finala i žao mi je što je tako ispalo jer oni nemaju veze s tim 'intervjuom'. No, takav sam, iskreno kažem što mi je na duši u danom trenutku i ne zamjeram si što me vodilo srce", kazao je Mandžo i zaključio:

"Želim samo istaknuti da sam uvijek korektan prema onima koji su prema meni korektni. Ne mrzim nikoga, nisam odgojen u takvom duhu, ali imam puno pravo biti razočaran i ljut kad mi se podvaljuje. I imam pravo to javno kazati! Meni nije neka želja biti stalno u novinama. Svi koji me poznaju, pogotovo suigrači, znaju da nerado dajem intervjue. Takav sam, što mogu, svatko ima svoja razmišljanja i afinitete. No, svjestan sam da zbog posla kojim se bavim i interesa javnosti, odnos s medijima je neizbježan. Shvaćam i novinare, njihovu potrebu za informacijama, ali ponavljam, na korektnost uvijek uzvraćam korektnošću. I tako će biti i ubuduće", poručio je napadač Vatrenih i Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo