SAPUNICA ZAVRŠILA / Mario Mandžukić napušta Juventus, ima novi klub! Napokon je i službeno jer ugovor je potpisan

Gotovo pola godine mučio se u Juventusu, nije igrao, nije niti trenirao sa suigračima...

24.12.2019.
18:55
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić potpisao je za katarski klub Al-Duhail. Iako su se pojavile glasine da je Mandži propao transfer u Katar, očito su to bile lažne informacije jer je službeno objavljeno da je nekadašnji as Vatrenih potpisao ugovor za svoj novi klub.

Mandžukić je u Juventus stigao 2015. godine te tamo bio vrlo bitna karika za vrijeme Allegrija, ali je njegova uloga dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija maksimalno degradirana tek u promatračku. Sarri ga je odavno "otkantao", a ove sezone nije upisao niti jedan nastup. U svoje je četiri godine u Juventusu zabio 44 pogotka te se četiri puta okitio naslovom prvaka Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo pola godine mučio se u Juventusu, nije igrao, nije niti trenirao sa suigračima, već su gotovo svi su zaboravili da postoji, osim eto navijača koji mu tu i tamo odaju počast nekom lijepom porukom ili transparentom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je preko noći, nakon silnihpriča o transferu u Manchester United, Borussiju Dortmund i još pokoji klub Liga petice, Mandžukić otišao u Katar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo