Mandžo svoju 'mantru' i dalje nosi na kopačkama

Hrvatski nogometaši se spremaju za dvoboj sa Srbijom (petak) te su u utorak odradili zatvoreni trening u Maksimiru.

3.9.2013.
13:35
VOYO logo

Sunce i viša temperatura nego proteklih dana očito su godili Štimčevim izabranicima koji su sa smiješkom izvršavali izbornikove zamisli. I Štimac je izveo par udaraca loptom, a ostatak vremena proveo je dijeleći naputke igračima uoči utakmice protiv Srbije u Beogradu.

Savjete je slušao i Mario Mandžukić, koji bi trebao biti jedan od naših glavnih aduta na Marakani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotoreporter Slavko Midžor uhvatio je i detalj s Mandžinih kopački na kojima piše 'NEMA PREDAJE'. Hrvatski napadač istu je 'mantru' imao i na kopačkama u kojima je igrao finale Lige prvaka u kojem je bio strijelac. Neka tako bude i u petak.

O utakmici u Srbiji Ivan Rakitić je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=510xIeOHV00gKw4O

"Općenito, nemamo razloga brinuti zbog atmosfere u Beogradu. Za nas to uopće nije bitno. Pune tribine su dio sporta. Mi se moramo usredotočiti samo na našu igru, sve ostalo je nebitno. Uvijek očekujemo najbolje od sebe. Svi smo prošli pripreme, većina igrača je u dobroj formi, iza nas su dobre utakmice po klubovima. I atmosfera kod nas je sjajna. Željni smo utakmica i pobjeda, ne zato što igramo protiv Srbije, nego jednostavno želimo igrati i pobjeđivati. Nije bitan pojedinac, mi se moramo boriti protiv svih 11 srpskih igrača. Želim da Srbi više razmišljaju o nama, nego mi o njima. Srpska reprezentacija je kvalitetna, ima tu top-igrača, svi mogu biti opasni. No, mislim da ova utakmica ovisi samo o nama", kazao je Rakitić, a Ivan Perišić dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će biti pun stadion, jer bolje igramo pred punim tribinama. Onda ćemo biti na pravoj razini. Utakmica će biti teška i ako ponovimo prvo poluvrijeme iz Zagreba, mislim da nema razloga za strah."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo