POBJEDA JE IMPERATIV / Javio nam se bivši trener Dinama i poslao jasnu poruku uoči okršaja s Ballkanijem: 'Očekujem dominaciju, ali moraju paziti na jedno...'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Utakmicu Dinama i Ballkanija za Net.hr najavio je bivši igrač i trener Modrih Mario Cvitanović

14.12.2023.
10:06
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo u četvrtak s početkom u 21 sat igra utakmicu posljednjeg, šestog, kola skupine u Konferencijskoj Ligi. Na Maksimir stiše kosovski Ballkani i u toj utakmici je Modrima za prolazak u sljedeću fazu dovoljan i bod, dok gosti moraju pobijediti.

Image
BITKA ZA EUROPSKO PROLJEĆE /

Dinamov učinak u zadnjim kolima je katastrofalan: Utakmica protiv Ballkanija idealna je za ispravljanje neslavne tradicije

Image
BITKA ZA EUROPSKO PROLJEĆE /

Dinamov učinak u zadnjim kolima je katastrofalan: Utakmica protiv Ballkanija idealna je za ispravljanje neslavne tradicije

Kosovari su iznenadili i pobijedili (0:2) Modre u prvom susretu u Prištini, no na Maksimiru nas čeka drugačiji susret, s puno većim ulogom, a susret je za Net.hr najavio bivši nogometaš i trener Modrih Mario Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem dominaciju Dinama jer znaju da im to nosi proljeće u Europi, makar je i bod dovoljan. Dinamo je puno kvalitetniji i mislim da ne bi trebalo doći ništa u pitanje u toj utakmici, pogotovo pred domaćom publikom na Maksimiru. Mislim da je to, neću reći preveliki zalogaj za Ballkani, ali trebala bi to biti jedna rutinska partija Dinama, pogotovo jer nosi jako puno toga. Tako da mislim da ne bi trebalo biti ikakvih problema", rekao je Cvitanović na početku pa progovorio o potencijalnim opasnostima za Modre:

"Dinamo je imao problema u određenim situacijama u prekidima i tranziciji prema nazad, tako da će Ballkani vjerojatno čekati svoju priliku iz neke kontre i tražiti prostor iza leđa. Dinamo mora biti oprezan na izgubljene lopte i to je to. Mislim da nema puno prostora za Ballkani u ovoj utakmici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Mario Cvitanović

Nakon Ballkanija Modre ovog vikenda očekuje najveći derbi, okršaj s Hajdukom na Maksimiru, a Cvitanović smatra da to neće biti u mislima nogometašima zagrebačkog kluba u četvrtak navečer.

"Ne vjerujem, svatko tko igra fokusiran je na prvu sljedeću utakmicu, tako da mislim da u Dinamu uopće ne razmišljaju o tome, razmišljaju samo o večerašnjoj utakmici", zaključio je Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči posljednjeg kola Viktoria Plzen je vodeća s maksimalnih 15 bodova i već odavno osiguranim plasmanom u osminu finala. Dinamo je drugi sa šest bodova, a po četiri imaju Astana i Ballkani. Kako je Dinamo u obje utakmice svladao Astanu, čak da kazahstanski prvak i pobijedi Viktoriju u zadnjem kolu, ne može prestići zagrebačku momčad, ako Plavi ne izgube od Ballkanija.

No, pobjeda je gotovo pa imperativ za Jakirovićevu momčad, ne samo da bi uzvratili Ballkaniju, već i zbog dodatne doze samopouzdanja uoči nedjeljnog dolaska Hajduka u Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje prijenos priredbe najveće regionalne borilačke organizacije - FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije počinje event vodeće europske MMA organizacije - KSW 89 u poljskom gradu Gliwice.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo