ŠUKER BROJI POSLJEDNJE DANE NA VRHU HNS-A / Čovjek kojeg svi vide na njegovoj poziciji nominiran za predsjednika Saveza

Već se dugo govori da će upravo on preuzeti Savez

6.7.2021.
13:39

Marijan Kustić objavio je kandidaturu za predsjednika HNS-a.

"Nogometni savez Ličko-senjske županije je na jučerašnjoj sjednici Skupštine u Gospiću u nazočnosti svih svojih članova aklamacijom podržao kandidaturu svog županjskog predsjednika Marijana Kustića za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Skupštini su uz članove Nogometnog saveza Ličko-senjske županije kao gosti nazočili i predsjednici 17 županijskih nogometnih saveza u Hrvatskoj. Ovo je ujedno i prva službena nominacija za čelno mjesto HNS-a", glasi priopćenje NSLSŽ-a.

"Marijan Kustić je nakon izbora zahvalio na velikoj podršci svim članovima skupštine, ali i svim predsjednicima županijskih nogometnih saveza koji su svojim dolaskom uveličali predsjedničku kandidaturu aktualnog izvršnog direktora HNS-a i predsjednika Nogometnog saveza Ličko-senjske županije, nagovijestivši time značajnu podršku uoči izborne skupštine HNS-a.

Nakon ove nominacije matičnog županijskog saveza, Kustiću sljedećih dana predstoji prikupljanje podrške još najmanje šest županijskih nogometnih saveza kako bi njegova kandidatura za predsjednika HNS-a postala i službena", navodi se.

Podsjetimo, početkom lipnja je u Zagrebu održana sjednica Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza na kojem je 29. srpnja određen kao datum izborne sjednice Skupštine. Iako je aktualni predsjednik Davor Šuker tražio da izbori budu održani u prosincu, novi predsjednik će se ipak birati krajem srpnja.

Izbori će vjerojatno označiti kraj Šukerove vladavine. Naime, već se dulje vrijeme spominje kako određene strukture Saveza nisu zadovoljne načinom na koji Šuker radi svoj posao i da ga žele smijeniti. Kao najizgledniji kandidat spominje se upravo Kustić, koji trenutačno obavlja ulogu izvršnog direktora Saveza.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali