Odlične vijesti za Marija Mandžukića

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić vjerojatno nije mogao biti zadovoljan načinom kako je završio, u svom klubu minhenskom Bayernu, kalendarsku 2012. godinu.

10.1.2013.
14:06
VOYO logo

Igrao je Mandžukić ispod razine s početka godine, no to je bilo i očekivano jer je u prva dva-tri mjeseca sezone bio najbolji igrač Bayerna i zabijao je kao na tekućoj vrpci. No, osam utakmica u svim natjecanjima na kraju kalendarske prošle godine, bez pogotka, činila su nervoznima gotovo sigurno sjajnog hrvatskog reprezentativca. "S posebnim intezitetom i možda žešće od svih ostalih trenutačno trenira Mandžukić". Tako je napisao Kicker, a i na osnovi viđenoga u prijateljskom ogledu Bayerna i Schalkea u Dohi, u kojem su Bavarci slavili sa čak 5:0. U tom je ogledu Mandžukić postigao dva pogotka, te je iznudio jedanaesterac. "Razlog zašto smo ovako žestoko krenuli u pripreme za nastavak sezone je činjenica da je Mandžukić krenuo žestoko. Povlači sve za sobom", rekao je sportski direktor Mathias Sammer, dok je trener Jupp Heynckes dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno nisam nikada sumnjao u Mandžukićeve mogućnosti. Dobro je da u momčadi imamo igrača poput njega, teMarija Gomezai Claudija Pizarra. Sva trojica mogu na travnjak ući u bilo kojem trenutku susreta i napraviti razliku. Za mene ne postoji prvi izbor napadača. Svi su jednako dobri."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo