NEVJEROJATNO / Marcelo protivniku potpuno dislocirao koljeno, a izbornik Brazila šokirao izjavom: 'Crveni karton za ovo je apsurd!'

Image
Foto: Profimedia

Brazilac je plakao, svjestan onoga što je učinio, javno se ispričao, ali njegov trener nije zadovoljan sudačkom odlukom...

2.8.2023.
14:55
Profimedia
VOYO logo

Slavni brazilski branič Marcelo vinovnik je groznog starta i stravične ozljede na stadionu Diega Armanda Maradone. Legenda Reala i jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti vratio se u matični Fluminense u Brazil. Nakon utakmice, trener Fluminensea, ali i brazilski izbornik, šokirao je izjavom...

Image
STRAVA I UŽAS /

Marcelo zastrašujućim startom slomio nogu suparniku koji je vrištao od boli

Image
STRAVA I UŽAS /

Marcelo zastrašujućim startom slomio nogu suparniku koji je vrištao od boli

''Što je drugo mogao napraviti s nogom? Ništa!", rekao je Fernando Diniz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici osmine finala Cope LibertadoresMarcelo je teško ozlijedio suparnika Luciana Sancheza iz Argentinos Juniorsa.

U 55. minuti Marcelo je vodio loptu. Prema njemu je krenuo Sanchez svojom ispruženom lijevom i uklizao na loptu, a Brazilac ga je u pokušaju driblinga, svojom lijevom ispruženom nogom, neoprezno svom snagom nagazio na njegovu ispruženu nogu. Ona je od toga odmah pukla, a Argentinac je urlao od boli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo je dobio crveni karton, a teren je napustio u suzama. Kasnije se i javno ispričao unesrećenom igraču, ali brazilski izbornik nezadovoljan je odlukom suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Za mene je to isto kao da vozač kojem je na semaforu zeleno, prođe svojom trakom na križanju, onda udari pješaka koji hoda tamo kada ne smije i da onda kažu kako je kriv vozač. Marcelo je bio usred driblinga i nije imao kamo spustiti nogu. Isključenje Marcela je apsolutno apsurdno, ludo'', govorio je Diniz, čime je šokirao javnost.

Inače, Luciano Sanchez je doživio kompletnu dislokaciju lijevog koljena. To su pokazali prvi liječnički pregledi, nakon kojih je Sanchez upućen na operaciju. Liječnici misle da će mu za oporavak trebati između 8 mjeseci i godine dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo