Procurilo iz Maksimira: Još jedan dinamovac odlazi za pet milijuna eura

Marcelo Brozović će ovo ljeto napustiti Dinamo, priča se u Maksimiru. Sudeći po klubovima o kojima se špekulira, vodstvo Modrih teško će uspjeti zadržati ponajboljeg maksimirskog veznjaka.

7.4.2014.
21:50
VOYO logo

Ove se sezone Brozović nametnuo kao najbitniji kotačić veznog reda Mamićeve momčadi. Stoga, nije veliko iznenađenje činjenica da bi ga mnogi europski velikani voljeli vidjeti u svom sastavu već ovo ljeto.

Kako doznaju Sportske novosti, najjače je zagrizao njemački Schalke 04, koji je već i ranije isticao interes za Dinamova veznjaka. Navodno su Nijemci već kontaktirali upravu maksimirskog kluba te doznali kako je Mamić Brozovića spreman pustiti za pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priči se spominje i portugalska Benfica. Nakon što im je Chelsea oteo Nemanju Matića, portugalski gigant još uvijek traži pravu zamjenu, a upravo su Marcela označili kako igrača koji bi im mogao nadoknaditi gubitak srpskog playmakera.

Brozović se po nekim izvorima spominje i na listi Juventusa, no što je prava istina, doznat ćemo uskoro. Jedno je jasno, on od ljeta više neće stanovati na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo