MARCA STALA IZA MODRIĆA: / 'Stvorila se kampanja korupcije i manipulacije. On je poput Jordana i Federera i to mu ne treba'

Image
Foto: FRANCK FIFE / AFP

Mnogi su kritizirali odluku prema kojoj je Vatreni proglašen najboljim u 2018.

10.12.2018.
9:09
FRANCK FIFE / AFP
VOYO logo

Novinar Marce JesusSanchez osvrnuo se u svom komentaru za španjolsku Marcu na Zlatnu loptu koja je pripala LukiModriću. U tekstu pod naslovom 'Smiješna kampanja za Messija', dao je svoje mišljenje o pisanju dijela medija koji su kritizirali činjenicu da je Modirć proglašen najboljim na svijetu u 2018. dok je Messi završio tek na petom mjestu.

Manjak razumijevanja

"Sve otkako je Luka Modrić pobijedio u izboru za Zlatnu loptu vodila se smiješna kampanja u korist Lionela Messija. Čini se da postoji manjak razumijevanja o tome na temelju čega se odlučuje pobjednik te kritiziranju pobjednika i pozicioniranju Argentinca, koji je bez sumnje najbolji igrač svoje generacije", započinje Sanchez navodeći kako je napuhivanje Messija bespotrebno, kao da njegovi golovi i igrao kao protiv Espanyola ne govore dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (C) vies with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric during the Spanish league football match FC Barcelona vs Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 3, 2016. (Photo by JOSEP LAGO / AFP)

Neupitno najbolji

"Navijači i novinari koji se ponašaju kao navijači pokušali su svijetu objasniti zašto je Messi izvanredan. Pa je smiješno. U doba Michaela Jordana nije bilo je potrebno raspravljati je li on najbolji i kada nije osvajao nagradu MVP-a svake godine. Roger Federer nije bio najbolji na ATP ljestvici cijelo vrijeme i o tome također nije bili rasprave. Stvorila se atmosfera korupcije i manipulacije, ali činjenica je da je Messi propustio isporučiti u utakmici Lige prvaka protiv Rome, kao i na Svjetskom prvenstvu", napominje Marcin novinar i poentira.

"Ja sam Messijev fan kao i svaki drugi obožavatelj nogometa, ali on nije bio najbolji u 2018. Messi je broj jedan kao i LeBron u NBA-u, ali to ne znači da mora osvajati sve nagrade. Film 'Kum' je izašao 1972. godine i jedan je od najboljih svih vremena, ali ne osvaja Oscara svake godine. Messiju ne treba sva ta zbrka. Napravite mu uslugu", završava tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo