Konačni raskol u Realu: Svađa dvije velike legende!

Između trenera Real Madrida Josea Mourinha i sportskog direktora Zinedinea Zidanea su popucale sve veze, pišu u subotu španjolski mediji...

29.9.2012.
11:48
VOYO logo

Legendarni francuski nogometaš se uopće više ne pojavljuje u blizini prve momčadi u trening-kampu u Valdebebasu, a znakovito je, piše Marca, da ga nije bilo ni na službenoj fotografiji uoči sezone.

Madridski sportski dnevnik tvrdi da Zidane već neko vrijeme ne odobrava Mourinhove taktičke poteze, što je dovelo do tenzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalski stručnjak je navodno tražio da Zidane više ne bude uz prvu momčad, što se u konačnici i dogodilo.

Zanimljivo da je Mourinho već potjerao jednog sportskog direktora otkad je došao u Real. Klupska legenda Jorge Valdano napustio je Santiago Bernabeu zbog neslaganja s Portugalcem, a očito je da ni njegov nasljednik nije po volji treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su neka izvješća u španjolskim medijima sugerirala da su nesuglasice s Mourinhom razlog Zidaneovog odlaska, legendarni je Francuz demantirao takve napise. "Prošla su dva mjeseca otkako nam je rekao zbogom riječima da je u potrazi za srećom, za mjestom gdje će biti sretan. Odlučio je postati trener i to je to. To je nešto javno, nešto što svi znaju", rekao je Mourinho. "Njegov povratak nogometu poznat je javnosti, to svi znaju i sada se sprema trenirati u Francuskoj". Dodao je portugalski strateg i da ne razumije zašto je vijest o Zidaneovom odlasku tako kasno "procurila" u medije. "Priča je u medije izašla kasno i to ne razumijem. Takvu je odluku donio prije više od dva mjeseca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo