Španjolci otpisuju Mourinha: Velikan mu nudi 20 milijuna €?

28.11.2012.
9:39
VOYO logo

Upravi Kraljevskog kluba, ali i navijačima, navodno je dojadila slaba forma momčadi, a kao glavnog krivca za to vide, naravno, Josea Mourinha. S obzirom da je već nekoliko puta ponovio da ga nakon Reala čeka nova avantura u nekoj drugoj zemlji, Marca je polagano, iako još sezona nije stigla ni do polovice, počela slagati kockice kakav bi scenarij to trebao biti na kraju tekuće sezone, ako ne i prije.

Predsjednik francuskog nogometnog kluba PSG-a Nasser AL Khelafi, navodno je već kontaktirao Mourinha, kako bi čuo njegova razmišljanja vezana za iduću sezonu. Priči u prilog ide i loša serija rezultata Carla Ancelottija na klupi PSG-a, koji je u utorak ispao iz domaćeg Liga kupa, a u prvenstvu, nakon što u srijedu odigraju svoju utakmicu Marseille i Lyon, nije vodeći sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč velikih porezima u Francuskoj, PSG je spreman, tvrdi Marca, ponuditi Mourinhu 20 milijuna eura po sezoni, što bi klub u konačnici koštalo i do 80 milijuna kada plati sve poreze.

Bilo kako bilo ni Mourinho s Realom, ni Ancelotti s PSG-om ne stoje dobro. Real u prvenstvu zaostaje za Barcelonom 11 bodova, a Ancelotti unatoč silnim ulaganjima nije vodeći u 'osrednjoj' ligi s mega-momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo