MARADONIN POGODAK 20. STOLJEĆA: / Nitko nije vjerovao da ovako nešto nogometaš može napraviti

Image
Foto: Screenshot: Twitter
Image
Foto: Screenshot: Twitter

'Maradaona, ta ta ta ta ta, gooool'

25.11.2020.
19:31
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Nogometni svijet u šoku je zbog smrti jednog od najvećih nogometaša svih vremena, velikog Diega Armanda Maradone u srijedu. Više o reakcijama diljem svijeta čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni vic

Galerija

Image

MALI ZELENI, HVALA TI NA SVEMU: Došao je kraj čudesnog puta, ovih 50 fotografija pokazuju koliko je velik bio Maradona

Njegovi nogometni potezi, vicevi, zauvijek će se pamtiti, opjevavati, pričati o njima. Po mnogima njegov najbolji gol u karijeri bio je onaj sa SP-a u Meksiku igrajući naravno za Argentinu protiv Engleske, na turniru na kojem je odveo Argentinu do naslova prvaka svijeta, nakon drame u finalu sa Zapadnom Njemačkom. Gauči su u tom dvoboju pobijedili 2:1, a pamti se i legendarni urlik uglednog urugvajskog komentatora i općenito novinara Víctora Huga Moralesa, koji je pao u trans, bio u nekom svom svijetu u tom trenutku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maradaona, ta ta ta ta ta, gooool", vrištao je Morales.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve sam i - gol!

Inače, Maradona je prije gola dobio loptu na svojoj polovici, i onda krenuo u nezaustavljiv ples, u kojem je prvo otresao sa sebe dva igrača, pa onda predriblao i trećeg, promijenio smjer, sjurio se u kazneni prostor Engleza, skinuo i 4. igrača sa sebe, maestralno predriblao i golmana te zabio uz igrača na sebi koji nije stigao blokirati, uklizati... Pogledajte i prisjetite se Maradoninog najboljeg gola 20 stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Diego Maradona (60) preminuo je od srčanog udara, objavili su argentinski mediji.

Kako navodi Clarin, Maradona je pretrpio kardiorespiratorni zastoj u svojoj kući u kojoj se oporavljao nakon nedavne operacije na mozgu kojom mu je odstranjen krvni ugrušak. Brzo mu je pružena pomoć, no njegova tajnica za tisak potvrdila je smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom studenog završio u bolnici

Maradona je početkom studenog završio u bolnici, a zbog krvarenja u mozgu hitno je operiran. "Mali zeleni" se, barem je tako izgledalo, sjajno i brzo oporavio. Međutim, u bolnici su mu dijagnosticirani i znakovi apstinencijske krize zbog čega je i oporavak došao pod znak pitanja te je prebačen u dobro čuvanu ekskluzivnu kliniku za odvikavanje u okolici Buenos Airesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije desetak dana je oporavak nastavio kod kuće, međutim, u srijedu je preminuo.

Nažalost, dogodilo se neizbježno, pišu argentinski mediji. Više puta je plesao po rubu, no ovoga puta sudbina je htjela drugačije. Ovoga puta zaustavila je njegov dribling. U Argentini je Maradona uvijek bio više od sportskog heroja - bio je božanska figura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo