potraga još traje / Maradona u nevjerici zbog pada zrakoplova: 'Samo razmišljam o svim letovima na kojima sam bio'

Image
Foto: Twitter

Smrt argentinskog nogometaša i pilota još nije službeno potvrđena, ali njihove šanse za preživljavanje, ako im se avion srušio u more, su minimalne

23.1.2019.
17:06
Twitter
VOYO logo

Nakon cjelodnevne potrage mora nedaleko Kanalskih otoka gdje je zrakoplov koji je prevozio Emiliana Salu nestao s radara potraga je sinoć obustavljena zbog mraka.

Jučer su pronađeni dijelovi aviona za koje se vjeruje da pripadaju upravo onom za kojim se traga, dok od Sale još uvijek nema ni traga ni glasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vezi spomenutog slučaja danas se oglasio i legendarni argentinski nogometaš Diego Armando Maradona. 

"Nadam se da je pilot samo pogriješio aerodrom i da će Salu pronaći živog. To je sve što mogu reći sada. Ovo je velika tragedija i samo mislim o svim tim letovima na kojim sam ja bio u svom životu", rekao je Maradona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, zrakoplov u kojem se između ostalih vozio i najskuplji nogometaš velškog premierligaša Cardiff Cityja Emiliano Sala nestao je u ponedjeljak navečer s radara. Zrakoplov je letio iz Nantesa u Cardiff nakon što je realiziran transfer između dvaju klubova. Nesretni Sala prešao je u Premier ligu za odštetu od 17 milijuna eura, a strahuje se da se njegov avion srušio u Engleski kanal.

U utorak navečer, do zalaska sunca, nekoliko zrakoplova i brodova pretražilo je gotovo 3000 četvornih kilometara oceana, ali potraga nije urodila plodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smrt argentinskog nogometaša i pilota još nije službeno potvrđena, ali njihove šanse za preživljavanje, ako im se avion srušio u more, su minimalne, procjenjuju istražitelji. U trenutku nestanka aviona valovi su bili visoki oko dva metra, a more ledeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo